Καπερνάρος: Καιροσκόποι… πλην Φαήλου!

Ο Καπερνάρος επιβεβαιώνει το «βατερλό» στα δεξιά κόμματαΕπιβεβαιώνει ουσιαστικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της περασμένης Παρασκευής της «δημοκρατίας» με τον τίτλο «ΤΙ (ΔΕΝ) θα κάνουν τα δεξιά κόμματα» ο επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού ΡΙΖΕΣ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος. Με επιστολή του στην εφημερίδα μας αφήνει αιχμές κατά συγκεκριμένων προσώπων (χωρίς να τα κατονομάσει) για «καιροσκοπικές σκοπιμότητες», ενώ διερωτάται πώς μπορεί να θεωρηθεί «εμπόδιο» για κάποιους από τη στιγμή που κανείς δεν ήρθε σε επαφή μαζί του. «Πλην του καλού συναδέλφου εν τη δικηγορία (πράγματι εμφορουμένου από πατριωτικά αισθήματα) κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος αυθορμήτως και χωρίς όρους ή αιρέσεις με υποστήριξε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, ουδεμία απολύτως επαφή είχα με οποιονδήποτε από τους κ. εμφανιζομένους στο ίδιο φύλλο (στις έξω – έσω σελίδες) της εφημερίδας σας. Συνεπώς και όπως είναι φυσικό ουδεμία συζήτηση είχα με αυτούς, έστω και τηλεφωνική, για οποιοδήποτε θέμα. Αρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να θεωρηθώ “εμπόδιο” στον… κανένα» σημειώνει με νόημα ο κ. Καπερνάρος και συνεχίζει: «Ως γνωστόν, ο πατριωτισμός και η εθνική συνείδηση δεν συνδυάζονται με καιροσκοπικές σκοπιμότητες, γεγονός άλλωστε που επιβεβαιώνει η εντός πλαισίου (για την έμφαση) θέση της εφημερίδας σας και η οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως ιογενή τα συμπτώματα του καιροσκοπισμού. Θα συμπλήρωνα στην παραπάνω θέση σας ότι τελευταία, σε αυτούς που επιδίδονται στο σπορ αυτό, παρατηρούνται και συμπτώματα αυτοάνοσα. Γι’ αυτό και τόσο πολλοί οι… νοσούντες». Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με καταγγελίες του Φαήλου Κρανιδιώτη, που φιλοξενούσε το ρεπορτάζ, στελέχη της Ελεύθερης Πατρίδας προέτασσαν «προσχηματικές αντιρρήσεις» για πρόσωπα όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Γεώργιος Τάτσιος και ο Βασίλης Καπερνάρος, τορπιλίζοντας την πιθανότητα συνεργασίας. Με ανακοίνωσή της, εξάλλου, και η Πατριωτική Ριζοσπαστική Ενωση (ΠΑΤΡΙΕ) του στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού (που ανακοίνωσε την απόφασή της να μη συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές) αναφέρει επίσης πως η Ελεύθερη Πατρίδα «απαίτησε με έκδηλα άσχημο τρόπο τη μη συμμετοχή μεμονωμένων προσώπων (π.χ. Βασίλης Καπερνάρος) με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή τους αποτελούσε απειλή μη εκλογής των δικών τους υποψηφίων». 

Εκ των πραγμάτων οι εναλλακτικές των ψηφοφόρων του ευρύτερου χώρου της Δεξιάς περιορίζονται για τις προσεχείς κάλπες στη Ν.Δ., στην Ελληνική Λύση και τη Χρυσή Αυγή. Τι μέλλει γενέσθαι; Κυριακή κοντή γιορτή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα