Εκλογική συνεργασία Λεβέντη – Νικολόπουλου

Την εκλογική τους συνεργασία ανακοίνωσαν το Σάββατο η Ενωση Κεντρώων και το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα. Προηγήθηκε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η οποία ενέκρινε ομόφωνα τη σύμπραξη αυτή, η οποία περιλαμβάνει επίσης στελέχη προερχόμενα από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, κόμματα του «πατριωτικού χώρου», όπως είπαν, αλλά και το Κίνημα Υπέρβασης.

Ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την ελπίδα «να γίνουμε και πάλι η έκπληξη για εκείνους που πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε» και υποστήριξε ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει το «χαλινάρι» που θα αναχαιτίσει τον νεοφιλελευθερισμό και θα «φρενάρει» την «ασυδοσία και αλαζονεία της επερχόμενης νεοδημοκρατικής εξουσίας».

Από την πλευρά του, ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι το δικομματικό σύστημα «των διορισμών, των σκανδάλων και των θαλασσοδανείων πτώχευσε τη χώρα» και χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη» την επίτευξη αυτοδυναμίας από τη Ν.Δ. Παράλληλα, σημείωσε ότι. με αφορμή τη συνεργασία αυτή, στην οποία συμμετέχουν το Κίνημα Πρασίνων, το Κίνημα ΑμεΑ, ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Κατσίκης και «πατριώτες που συμμετείχαν στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία», πρέπει να αναδειχθεί ότι «στον κεντρώο χώρο συμβαίνει κάτι σοβαρό». Υπογράμμισε δε ότι η εκλογική εκστρατεία της συνεργασίας αυτής συνιστά «μάχη κατά της διαφθοράς».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα