Αγκαλιά με τον Αττίλα ο Αναστασιάδης

Ο μυστικός δείπνος του Προέδρου της Κύπρου με τον Κουντρέτ Οζερσάι

Ετρωγε κι έπινε πριν από λίγες μέρες με τον ψευδοϋπουργό των Κατεχομένων, που δρομολόγησε την προσάρτηση της Αμμοχώστου

Νέες κραυγές του «σουλτάνου» εναντίον των ΕλλήνωνΟι Τουρκοκύπριοι αποφάσισαν «άνοιγμα» της Αμμοχώστου, κάτι που προκαλεί ανησυχία για τουρκικό εποικισμό και προσάρτησή της επίσημα πια στο καθεστώς του ψευδοκράτους, όπως και για διχοτόμηση της Κύπρου.

Τη μονομερή απόφαση ανακοίνωσε ο λεγόμενος «υπουργός Εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι. Και το ερώτημα είναι: Τι ρόλο έπαιξε το «μυστικό δείπνο» του Νίκου Αναστασιάδη με τον Κουντρέτ Οζερσάι προ ημερών; Τι συζητήθηκε; Γιατί ο Πρόεδρος της Κύπρου δεν ανακοίνωσε αυτή τη συνάντηση παρά έσπευσε να δηλώσει, αφού ξεμπροστιάστηκε, ότι ήταν μία συνάντηση μετά συζύγων «κοινωνικού χαρακτήρα»;

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Κουντρέτ Οζερσάι σε μια απόφαση σε βάρος των Ελληνοκυπρίων για την Αμμόχωστο, κατ’ εντολήν της Αγκυρας. Αν όντως η Αμμόχωστος περάσει στο καθεστώς του ψευδοκράτους, τότε ο κ. Αναστασιάδης θα έχει τεράστιες ευθύνες γι’ αυτή την προδοσία. Η κυβέρνησή του, μάλιστα, σχολιάζει την απόφαση του λεγόμενου «κοινοβουλίου» του ψευδοκράτους ως πρόκληση από τις κατοχικές Αρχές που εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους. Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουντρέτ Οζερσάι, με τον οποίο είχε μυστικό δείπνο ο κ. Αναστασιάδης, βρίσκεται «απέναντι» στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα