Ο έρωτας της Εφης και τα… 40 κορόμηλα

Η Αχτσιόγλου παραδέχτηκε τη σχέση με τον Τζανακόπουλο, ενώ μίλησε και για τις διατροφικές της συνήθειεςΟλα… δεξιά πάνε στην Εφη Αχτσιόγλου, καθώς όχι μόνο έχει εξασφαλισμένη μια θέση στην επόμενη Βουλή, αφού είναι πρώτη στο Επικρατείας, αλλά ζει ταυτόχρονα τον απόλυτο έρωτα στο πλάι του Δημήτρη Τζανακόπουλου, όπως παραδέχτηκε και δημόσια. 

Σε μια διαφορετική συνέντευξη στο κανάλι RISETV μίλησε επιτέλους ανοιχτά για τη σχέση της με τον σύντροφό της και στη ζωή και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, ερωτηθείσα για το αν θα έκανε σχέση με πολιτικό, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έχει ήδη σχέση με πολιτικό, ενώ στη δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση, απάντησε χαμογελαστή «ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών. Δύναμη», κάνοντας μάλιστα και το σήμα της νίκης. Να σημειωθεί ότι η σχέση των δύο νεαρών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος ήταν γνωστή εδώ και πάνω από έναν χρόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο η άνεση με την οποία η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ την παραδέχθηκε επίσημα μπορεί να σημαίνει ότι αυτή θα προχωρήσει και ένα βήμα παρακάτω… 

Αίσθηση προκάλεσαν, πάντως, και οι «αποκαλύψεις» στις οποίες προέβη για τις διατροφικές της συνήθειες. Σε ερώτηση για το αγαπημένο πρωινό της, η Εφη Αχτσιόγλου απάντησε «τυρόπιτα με Μilko έπειτα από πολλά ποτά το βράδυ και έναν ωραίο ύπνο», ενώ, όπως υποστήριξε, τρώει καθημερινά 40 κορόμηλα την ημέρα «γιατί τα ανακάλυψε στην Αθήνα»! 

Η ίδια, σε άλλες ερωτήσεις, απάντησε ότι δεν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της, αλλά και ότι φοβάται «να μην έρθει η στιγμή που να μην είμαι με κάποιον που να με αγαπάει και να με σκέφτεται». Ομολόγησε, μάλιστα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας αργεί στα υπουργικά συμβούλια, αλλά και πως η τσάντα της ζυγίζει περί τα… επτά κιλά. 

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία και πως έχασε στις ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος «είχε ανάγκη περισσότερα». Ερωτηθείσα ακόμη ποιος είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης στην Ιστορία, επέλεξε να απαντήσει «ο Ρήγας Φεραίος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα