Ξυλοκόπησαν άστεγο για να του πάρουν λίγα ευρώ

Συνελήφθη στη Χαλκίδα ζεύγος που βασάνισε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο 48χρονοΘρασύτατη επίθεση κατά αστέγου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Χαλκίδα, όταν τέσσερις δράστες -δύο γυναίκες και δύο άνδρες- του επιτέθηκαν και αφού του έκλεψαν τα λιγοστά χρήματα που είχε πάνω του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο. 

Ο άτυχος 48χρονος, που είχε βρει καταφύγιο στις αποθήκες του ΟΣΕ, κοιμόταν όταν τα δύο ζευγάρια αντιλήφθηκαν την παρουσία του. Τον μετέφεραν με τη βία σε αυτοκίνητο, όπου τον ξυλοκόπησαν αλύπητα και του απέσπασαν 25 ευρώ που είχε στις τσέπες του, ένα κινητό τηλέφωνο και μια κάρτα, μέσω της οποίας λάμβανε κοινωνικό βοήθημα! 

Στη συνέχεια τον κλότσησαν και τον άφησαν αβοήθητο στον δρόμο. Περαστικοί είδαν τον άνδρα μέσα στα αίματα, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Παρά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια των δραστών, ο άστεγος κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, με βάση τις περιγραφές του, να συλλάβουν το ένα από τα δύο ανδρόγυνα που του επιτέθηκαν. Στην κατοχή της γυναίκας που συνελήφθη εντοπίστηκαν τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί με τη βία από τον 48χρονο και σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη και του δεύτερου ζευγαριού. 

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι, καθώς ποτέ πριν δεν είχε σημειωθεί αντίστοιχο περιστατικό σε βάρος άστεγου συμπολίτη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα