Η ώρα του λαού

Οι πολίτες στις κάλπες με το βλέμμα στο μέλλονΑπό τον
Κώστα Κατσαφάδο*

Οσο ήταν να μιλήσουμε πολιτικοί και κόμματα, μιλήσαμε. Πλέον η αντίστροφη μέτρηση μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης άρχισε και την Κυριακή θα είναι η ώρα του κυρίαρχου λαού. Δυστυχώς ο απερχόμενος πλέον πρωθυπουργός, για να περιορίσει την ήττα του, δηλητηρίασε μέχρι τέλους την προεκλογική αναμέτρηση, επιχειρώντας να διχάσει και να δημιουργήσει σύνδρομα που ο τόπος τα πλήρωσε ακριβά.

Πιστεύω ότι οι πολίτες θα πάνε με ψυχραιμία και σύνεση στις κάλπες, όχι με το βλέμμα στο χθες και το παρελθόν, αλλά με το βλέμμα στο μέλλον των παιδιών τους, στο μέλλον των ίδιων και στο μέλλον της πατρίδας μας.

Θα πάνε στις κάλπες όχι μόνο για να τιμωρήσουν τον κ. Τσίπρα για όσα έπραξε και δεν έπραξε αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά για να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, που στόχο έχει τη στήριξη της ανάπτυξης με προοπτική δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, που στόχο έχει μια ασφαλή χώρα, που στόχο έχει μια χώρα όπου ο πολίτης θα δηλώνει περήφανος που είναι Ελληνας.

Κανείς δεν υποστηρίζει ότι το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι εύκολο. Ξέρουμε τι θα παραλάβουμε από τον κ. Τσίπρα σε μια σειρά ζητημάτων.

Γνωρίζουμε όμως τι πρέπει να κάνουμε άμεσα, για να καταλάβουν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες ότι δεν είναι όλα τα κόμματα ίδια.

Oτι η Ν.Δ. δεν θα γίνει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ.

Oτι η Ν.Δ. δεν θα βάλει ποτέ μπροστά το όποιο μικροκομματικό συμφέρον μπροστά στο συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών.

Oτι η Ν.Δ. δεν θα τους πει ποτέ ψέματα, αλλά θα τους μιλά τη γλώσσα της αλήθειας.

Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο η χώρα μπορεί να πάει μπροστά και οι πολίτες να εμπιστευθούν εκ νέου την πολιτική και τους πολιτικούς.

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι κρίσιμες. Oχι μόνο για να σταματήσει η οικονομική κρίση.

Είναι κρίσιμες γιατί καλούμαστε να βάλουμε τέλος στην κατρακύλα των αξιών και των ιδεών.

Καλώ τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά.

Να πάνε να ψηφίσουν και να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για να μπορέσει μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία να γυρίσει σελίδα για τους πολίτες, με τους πολίτες.

Τους υποσχόμαστε ότι μπορούμε. Και μπορούμε.

* Υπ. βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα