Προβάδισμα της Δεξιάς και στον… έρωτα

Ερευνα για την ψυχολογία των ψηφοφόρων λίγο πριν από τις εκλογέςΗ εξουσία φαίνεται ότι είναι το απόλυτο αφροδισιακό, σύμφωνα με τη νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που αποκαλύπτει ότι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη η λίμπιντο των δεξιών ψηφοφόρων σε σχέση με αυτήν των αριστερών, εν όψει των εκλογών της Κυριακής 7 Ιουλίου. Θυμίζουμε ότι, σε αντίστοιχη έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου για την περίοδο Αυγούστου – Δεκεμβρίου 2018, οι αριστεροί ήταν αυτοί που είχαν ανεβασμένες μετοχές στο χρηματιστήριο του σεξ.

Εχει ο καιρός γυρίσματα, όμως, και τώρα οι δεξιοί προηγούνται τόσο στις δημοσκοπήσεις όσο και στον έρωτα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα της νέας μελέτης, στην οποία συμμετείχαν 600 άτομα ηλικίας 18-54 ετών από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύεται ότι όσο πιο δεξιά βρίσκονται οι πολιτικές απόψεις τόσο πιο υψηλά ερωτικά βρίσκονται οι επιδόσεις, με τουλάχιστον 20% περισσότερους πολίτες να εμφανίζουν αυξημένη λίμπιντο, ίσως επειδή βλέπουν και νίκη της παράταξής τους.

Από το σύνολο των συμμετεχόντων, οι 310 (51,67%) ψήφισαν Δεξιά στις ευρωεκλογές, ενώ οι 350 (58,33%) παρατήρησαν αύξηση της ερωτικής τους διάθεσης μετά το πέρας τους.

«“Ο κόσμος δεν είναι παρά ο αντικατοπτρισμός όσων συμβαίνουν στον έρωτα” έλεγε ο M. Proust, και αυτό επιβεβαιώνει και η έρευνά μας. Οι δεξιοί πολίτες βλέπουν νίκη στην πολιτική, αλλά και στο κρεβάτι τους, κι έτσι εξηγείται το ότι με σημαντική διαφορά οι επιδόσεις τους είναι υψηλότερες από αυτές των αριστερών» τονίζει ο δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.

Το πάθος και ο ανταγωνισμός στον πρωτόγονο εγκέφαλο των ανθρώπων, με τον οποίο κάνουν σεξ, μεταφράζεται σε αύξηση της ντοπαμίνης, της ορμόνης της επιθυμίας, άρα και των επιδόσεων στον έρωτα και στο σεξ.

Ωστόσο, στην ερώτηση «Ποιον από τους δύο υποψηφίους θεωρείτε πιο ερωτικό;», το 70% ψήφισε Αλέξη Τσίπρα και μόλις το 30% Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι πως μπορεί ο σημερινός πρωθυπουργός να κέρδισε σε αυτή την ερώτηση, ωστόσο ο καλός γαμπρός που θα προσφέρει ασφάλεια στον γάμο είναι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας!

Ρίτα Μελά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα