Μια «εστία πολιτισμού» στην Πάρο

Νέα γκαλερί, η E Art Gallery, ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο της τέχνης τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στην Πάρο. Ο χώρος, απόλυτα εναρμονισμένος με το κυκλαδίτικο τοπίο, αποπνέει δροσερό αέρα και δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει έργα καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκεί θα σας υποδεχθεί, ο εμπνευστής και δημιουργός της ιδέας, ο εικαστικός Άγγελος Χανιώτης. Η αγάπη του για τον τόπο καταγωγής του αλλά και η πολυετής ενεργός συμμετοχή του στα εικαστικά δρώμενα, τον ώθησαν να προβεί σε αυτό το εγχείρημα, φιλοδοξώντας να συνεισφέρει κι αυτός με τον δικό του τρόπο στην πολιτιστική ανάπτυξη της Πάρου. Ο ίδιος δηλώνει: « Στόχος μου είναι η τέρψη κάθε φιλότεχνου επισκέπτη της Πάρου και μεγάλο στοίχημα η E Art Gallery να αποτελέσει ερέθισμα ακόμη και για αυτούς που δε σχετίζονται με τις εικαστικές τέχνες».

Η λειτουργία της γκαλερί ξεκινά με την έκθεση «Warming…» που θα διαρκέσει όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Η έκθεση, δίνει βήμα σε διακεκριμένους αλλά και νέους εικαστικούς, ώστε ο καθένας ξεχωριστά να αποτυπώσει με το δικό του μοναδικό ύφος θέματα και έννοιες που μέσα από την διαφορετικότητά τους όλες μαζί συνθέτουν ένα γεμάτο φως σκηνικό τέχνης στην καρδιά του καλοκαιριού .

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Έλπίδα Γεωργιάδη, Δημήτρης Δάλλας, Ελένη Δελή, Παναγιώτης Καράμπαμπας, Ναταλία Κερκύρα, Νίκος Λαγός, Χρήστος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Ντόκος, Ηλίας Παπανικολάου, Ανάργυρος Πασχάλης, Γκέντσι Ρούτσης, Γιώργος Σαλταφέρος, Βασίλης Σελιμάς, Δήμητρα Χανιώτη, Άγγελος Χανιώτης .

Ώρες λειτουργίας : καθημερινά 11:00 -14:00 , 17:30 – 22:00

Επικοινωνία :2284045133 , 6936860722

Email : [email protected]

Site : www.eartgallery.gr

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα