Ξαφρίζουν τους τουρίστες

Τουλάχιστον 12 αλλοδαποί πορτοφολάδες στη ΛίνδοΦόβος και τρόμος έχει γίνει μια σπείρα πορτοφολάδων για τους κατοίκους της Λίνδου, αλλά και για τους τουρίστες που παραθερίζουν στο Ρόδο.

Το κακό έχει παραγίνει τον τελευταίο ενάμιση μήνα, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξηθεί αισθητά, προκαλώντας αναστάτωση στο Σωματείο Ξεναγών της περιοχής, οι οποίοι αναγκάζονται να ενημερώνουν τους επισκέπτες να είναι όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. 

Οπως εκτιμούν οι Αρχές, τα μέλη της σπείρας είναι κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαποί γύρω στα 40, οι οποίοι παριστάνουν τους τουρίστες και προσποιούνται πως δήθεν τραβούν φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα βρίσκουν την ευκαιρία να αρπάζουν τα πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα από τις τσάντες των ανυποψίαστων θυμάτων τους.

Μόνο τον τελευταίο μήνα έχουν εντοπίσει 12 διαφορετικά άτομα να κλέβουν στην είσοδο της Ακρόπολης της Λίνδου και στις δύο πλατείες όπου βρίσκονται οι αφετηρίες των λεωφορείων που μεταφέρουν τους τουρίστες, δηλαδή σε χώρους όπου οι τουρίστες χρειάζεται να βγάλουν χρήματα από το πορτοφόλι ή την τσάντα τους.

Οι ξεναγοί έχουν κάνει καταγγελίες στην Αστυνομία για τα αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών, και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν καταθέσει σχετικά, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των «μακρυχέρηδων».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα