Δολοφονία ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου!

Το συμπέρασμα των ιατροδικαστών και τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε, σύμφωνα με τις Αρχές, η 60χρονη βιολόγος από την Αμερική, που εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη, που εξέταζαν για περισσότερο από επτά ώρες το άψυχο κορμί της Σούζαν Ιτον, ο θάνατός της προήλθε από απόφραξη των αεροφόρων οδών. 

Επίσης, έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως δεν δολοφονήθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή, σε βάθος 60 μέτρων από την είσοδο του δαιδαλώδους τούνελ που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη εκρηκτικών από τα γερμανικά στρατεύματα την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αντιθέτως, φαίνεται πως είναι πεπεισμένοι ότι ο δράστης (ή οι δράστες) τη μετέφερε εκεί ενώ ήταν ήδη νεκρή. Επίσης, ο θάνατος επήλθε την ημέρα της εξαφάνισής της.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω, για να διαφυλάξω και τη μυστικότητα της προανάκρισης, είναι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατος δεν συνέβη στο σημείο όπου βρέθηκε.

Τώρα, αν είναι κοντά ή πιο μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε, αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω» αρκέστηκε να πει ο Αντώνης Παπαδομανωλάκης στο zarpanews.gr.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να βρουν την άκρη του νήματος και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, εξετάζουν βήμα βήμα τις πιθανές κινήσεις της 60χρονης Αμερικανίδας ως τη στιγμή που έφτασε στο λαγούμι, όπου βρέθηκε νεκρή και σκεπασμένη με ένα πανί.

Επίσης, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν με τη βοήθεια των ειδικών της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, οι οποίοι έφτασαν στα Χανιά από την Αθήνα, είναι το πτώμα να πετάχτηκε στο σημείο όπου βρέθηκε από μια τρύπα στην οροφή του τούνελ, που είχε κατασκευαστεί για να αερίζεται το εσωτερικό.

Μάλιστα, έχει βρεθεί μια παλέτα που κάλυπτε την τρύπα για να μη συμβεί κάποιο ατύχημα, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθούν ίχνη που να δείχνουν ότι κάποιοι κινήθηκαν πρόσφατα στο συγκεκριμένο σημείο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα