Συλλυπητήρια για τα θύματα από Μητσοτάκη, Τσίπρα

Ακύρωσε όλο το πρόγραμμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παρακολουθεί την οργάνωση των υπουργών και των υπηρεσιών για να αντιμετωπιστεί η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει όλη η Χαλκιδική.Ο πρωθυπουργός ανέβαλε τα ραντεβού με Αντώνη Σαμαρά, Νίκη Κεραμέως και Κωνσταντίνο Πιερρακάκη, και βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους υπουργούς του και τον κρατικό μηχανισμό με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση στους πληγέντες και την αποκατάσταση των ζημιών.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας στη Χαλκιδική εκφράζει με ανάρτησή του στο facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση σε όσους νοσηλεύονται. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση των ζημιών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που χάθηκαν στη Χαλκιδική, καθώς και την ολόψυχη συμπαράστασή μου στους τραυματίες και τους πληγέντες. Αυτές οι στιγμές δεν είναι για πολιτική εκμετάλλευση. Τουλάχιστον εγώ δεν θα το κάνω ποτέ. Είναι, όμως, στιγμές περισυλλογής και αναστοχασμού. Οσο και να θέλουμε να το ξορκίζουμε ή να το αγνοούμε, η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειές της είναι παρούσες και δεν ωφελεί να κλείνουμε τα μάτια. Η άκρατη ανάπτυξη απειλεί τον πλανήτη, απειλεί τις ζωές μας. Οσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουμε τόσο καλύτερα θα προστατευτούμε. Αλλά ας έχουμε υπόψη ότι απαιτούνται ριζικές τομές και όχι ημίμετρα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα