Κύμα αμφισβήτησης κατά της Γεννηματά

Αιχμές Ανδρουλάκη για τα ποσοστά και μήνυμα Φώφης προς όσους… λοξοκοιτούνAρχισαν τα όργανα» στο Κίνημα Αλλαγής, με τα απανταχού κομματικά στελέχη να αμφισβητούν ήδη τη Φώφη Γεννηματά και την τελευταία να στέλνει μήνυμα σε όσους λοξοκοιτάζουν δεξιά και αριστερά «να φύγουν τώρα».

Το 8,1% της περασμένης Κυριακής είναι οριακό -αν και ελαφρώς αυξημένο από το 7,7% των ευρωεκλογών-, οδηγώντας αναπόφευκτα σε γκρίνια και μουρμούρα. 

Η καρέκλα της Φώφης Γεννηματά άρχισε ήδη να τρίζει, με τους «συντρόφους» να την κατηγορούν για την απουσία πολιτικού στίγματος του κόμματος.

Πολλοί μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη το φλερτ με άλλους πολιτικούς χώρους, με αποτέλεσμα η κυρία Γεννηματά να αναγκάζεται να στείλει διπλό μήνυμα προς όσους κοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ.

Οπως τόνισε, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, «κάποιοι όχι μόνο δεν είχαν τα κότσια να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, τις υπόγειες συναλλαγές τους, αλλά έμειναν μέσα, ως δούρειοι ίπποι, για να υπονομεύσουν».

«Γι’ αυτό όσοι ακόμα στον πολιτικό μας φορέα αισθάνονται ευάλωτοι και επιρρεπείς στον πειρασμό της καρέκλας να φύγουν τώρα» είπε, «φωτογραφίζοντας» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Τα αίτια

Της συνεδρίασης είχε προηγηθεί ένα μπαράζ δημόσιων δηλώσεων από κομματικά στελέχη, αρχής γενομένης από τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη, που υποστήριξε πως το εκλογικό ποσοστό δεν συμβαδίζει με τις προσδοκίες του κόμματος, ζητώντας να συζητηθούν ενδελεχώς τα αίτια του αποτελέσματος.

Οταν ρωτήθηκε δε αν τίθεται θέμα ηγεσίας, απάντησε «στα όργανά μας συζητάμε για όλα».

Οσο για τον Δημήτρη Κρεμαστινό, έκανε… μεγαλοπρεπές άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας μονόδρομο τη συνεργασία των δύο κομμάτων, καθώς «οι όμοροι χώροι πρέπει να είναι ενωμένοι».

Κι όλα αυτά στον απόηχο της παραίτησης του Σταμάτη Μαλέλη από τη θέση του γραμματέα Επικοινωνίας, η οποία συνοδεύτηκε από βαρύτατες αιχμές για την ηγετική ομάδα του κόμματος.

«Είπα εδώ και δύο μήνες στη Φώφη Γεννηματά ότι δεν συμφωνώ με τη γραμμή. Εδώ και δύο μήνες δεν λάμβανα μέρος στην επικοινωνιακή ομάδα» υποστήριξε ο κ. Μαλέλης, δηλώνοντας αντίθετος με την ψήφο ανοχής στη Ν.Δ.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα