Συγγενείς και φίλοι στα γεμάτα θεωρεία

Συν γυναιξί και τέκνοις κατέφθασαν στο κοινοβουλευτικό μέγαρο για την ορκωμοσία οι νέοι, αλλά και οι παλιοί βουλευτές, οι οποίοι τήρησαν το έθιμο και συνοδεύτηκαν από συζύγους, παιδιά και συγγενείς, που τους καμάρωσαν από τα ομολογουμένως κατάμεστα θεωρεία.Την τελετή παρακολούθησαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνος και η αδελφή του πρωθυπουργού Κατερίνα, καθώς και η μητέρα της Μαρέβας Μητσοτάκη Ηβη Γόντικα.

Λίγο πιο πέρα κάθονταν η σύζυγος του νέου υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη Ευγενία Μανωλίδου και η γνωστή δημοσιογράφος Μάρα Ζαχαρέα, που συνόδευσε τον «γαλάζιο» νεοεκλεγέντα Θοδωρή Ρουσόπουλο. 

Με την εντυπωσιακή σύζυγό του Ελένη Καρβελά εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας και ο νιόπαντρος και νεοεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Οσο για τον Σίμο Κεδίκογλου, έφτασε στη Βουλή κρατώντας στην αγκαλιά του τον επτά μηνών γιο του και συνοδευόμενος από την εκλεκτή της καρδιάς του Ελισάβετ Κατσαμάκη, με την οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ακρόπολη. 

Την ίδια ώρα, ο νέος υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος έφτασε στο προαύλιο της Βουλής κρατώντας από το χέρι την κόρη του.

Περήφανη για την εκλογή του συζύγου της ήταν και η Δανάη Στράτου, που καμάρωσε τον Γιάνη Βαρουφάκη να ορκίζεται βουλευτής, αν και η ίδια δεν κατάφερε να εκλεγεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα