Συγκινητική «συγγνώμη» από τον πατέρα του φονιά

«Συγγνώμη» και εγγράφως από την οικογένεια της άτυχης βιολόγου Σούζαν Ιτον……, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του γιου του, ζήτησε ο ιερέας πατέρας του.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τον σύζυγο και τα παιδιά της άτυχης Σούζαν Ιτον. (…)

Από την άλλη, ως πατέρας, δεν μπορώ αυτές τις δύσκολες ώρες να μην είμαι δίπλα στο παιδί μου, έστω και αν διέπραξε ένα τόσο σοβαρό αδίκημα.

Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας, από τους συγχωριανούς μου, τους συντοπίτες μου, από την ελληνική και παγκόσμια κοινή γνώμη» αναφέρει ο ιερωμένος σε γραπτή του δήλωση προς τα ΜΜΕ.

Επίσης, τονίζει ότι ένα «μεμονωμένο περιστατικό» δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τους φιλήσυχους κατοίκους ενός τόπου, ενώ κάνει και μία έκκληση προς τον κόσμο: «Για ό,τι συνέβη καμία ευθύνη δεν φέρουν η σύζυγος και τα ανήλικα τέκνα του δράστη. (…)

Αλλωστε, όπως και η οικογένεια της αδικοχαμένης Σούζαν, έτσι και εμείς από εδώ και στο εξής θα πεθαίνουμε ψυχικά και ηθικά κάθε μέρα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα