Δολοφονία Γάλλου στην Κρήτη, συνελήφθη η ερωμένη του

Θρίλερ με πολύ αλκοόλ και παραισθησιογόναΑνάστατη είναι η τοπική κοινωνία στον Τσούτσουρα Ηρακλείου από την άγρια δολοφονία με πολλές «ροζ» πτυχές ενός Γάλλου τουρίστα.

Ο άτυχος 56χρονος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε νοικιάσει μαζί με την 44χρονη ερωμένη του, η οποία φέρεται ότι είναι και συγγενής του.

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα, κυρίως στον θώρακα, από ψαλίδι. 

Το ζευγάρι πήγε στις 20 Ιουλίου στο ξενοδοχείο και σκόπευε να μείνει ως και τις 27 του μήνα.

Ομως το λίγο διάστημα που έμεινε στον Τσούτσουρα κατανάλωνε πολύ αλκοόλ, καβγάδιζε συνεχώς και μάλιστα, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν από το στυγερό έγκλημα είχε τσακωθεί άγρια στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου, που ανέφερε ότι ένα ζευγάρι τουριστών βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης.

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε η δεύτερη κλήση μέσω του 112 και ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι από το στόμα του Γάλλου έτρεχε αίμα.

Ασθενοφόρο έφτασε στο ξενοδοχείο και ο γιατρός είδε ότι μέσα στο δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο μαχαιρωμένος άνδρας και μαζί του κλειδωμένη η 44χρονη Γαλλίδα ερωμένη του, βρέθηκαν και παραισθησιογόνες ουσίες, γεγονός που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έκαναν χρήση πριν από το φονικό.

Η γυναίκα συνελήφθη και θα προσαχθεί σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα