Λουκέτο σε privé club της Μυκόνου που δεν έκοβε αποδείξεις

Λαβράκια βγάζει η μόνιμη εγκατάσταση κλιμακίου των «Ράμπο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στη Μύκονο. Οι έλεγχοι γίνονται σε ημερήσια βάση και οι παραβάσεις που διαπιστώνονται δεν έχουν τελειωμό. Από το σφράγισμα λόγω φορολογικών παραβάσεων δεν γλίτωσε ούτε το πριβέ κλαμπ Moni, για το οποίο ο αστικός μύθος λέει ότι είναι το μαγαζί όπου συχνάζουν οι πιο όμορφες γυναίκες της Μυκόνου.

Οι ελεγκτές που έφτασαν στο πανάκριβο πριβέ μαγαζί το βράδυ της Τρίτης διαπίστωσαν χωρίς έκπληξη, καθώς η κατάσταση αυτή τείνει να γίνει κανόνας, ότι δεν είχαν κοπεί δεκάδες αποδείξεις ταμειακής μηχανής για παραγγελίες που είχαν όμως γίνει και τα ποτά ήδη καταναλώνονταν από τους εύπορους πελάτες.

Οι δικαιολογίες των υπευθύνων δεν ήταν πειστικές και κάπως έτσι μπήκε το προβλεπόμενο από τον νόμο 48ωρο λουκέτο για φορολογικές παραβάσεις. Είναι το δεύτερο λουκέτο που μπαίνει τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο, καθώς είχε προηγηθεί αυτό στο ξακουστό Bonbonniere, επίσης για φορολογικές παραβάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μύκονος και η Σαντορίνη θεωρούνται οι «ναυαρχίδες» του ελληνικού τουρισμού, προσελκύοντας τουρισμό υψηλής ποιότητας αλλά και μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, που δεν δυσανασχετεί στις υπέρογκες τιμές των μαγαζιών.

Οι τζίροι του καλοκαιριού είναι τεράστιοι, αλλά δυστυχώς δεν είναι ανάλογα τα προβλεπόμενα φορολογικά έσοδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα