Τον σκότωνε και ούρλιαζε «πάρ’ τα ρε…»

Θέμα χρόνου εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ ότι είναι ο εντοπισμός του δολοφόνου που εκτέλεσε έναν Κούρδο σε καφετέρια στο ΠεριστέριΘέμα χρόνου εκτιμούν οι αστυνομικές Αρχές ότι είναι ο εντοπισμός του δράστη της άγριας δολοφονίας που αναστάτωσε το βράδυ της Τετάρτης την καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, καθώς άπλετο φως θα ρίξει το οπτικοακουστικό υλικό που έχουν στα χέρια τους.

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το σοκαριστικό περιστατικό, όπως ότι ο δολοφόνος δεν καθόταν μαζί με το θύμα στην καφετέρια αλλά ήταν τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, στο οπτικό υλικό ο δράστης απεικονίζεται να φτάνει στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης και να πυροβολεί εν ψυχρώ πισώπλατα τον άτυχο άνδρα από το παράθυρο της καφετέριας.

Στη συνέχεια μπαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος, στέκεται πάνω από το θύμα που είχε πέσει αιμόφυρτο στο τραπέζι και τον χτυπάει με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι! Σύμφωνα με τους σοκαρισμένους θαμώνες, εκείνη την ώρα φέρεται ότι του φώναζε «πάρ’ τα, ρε π…»!

Μάλιστα, ο γεμιστήρας πέφτει από το όπλο αλλά ο δράστης δεν το αντιλαμβάνεται καν και φεύγει ανενόχλητος από το κατάστημα.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν επίσης χαρακτηριστικά ότι το θύμα δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα αιμόφυρτο στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του.

Την ίδια στιγμή, από τα δακτυλικά αποτυπώματα οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητα του θύματος, που είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής, γεννημένος το 1994.

Οπως προέκυψε από τα στοιχεία των Αρχών, είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες οδηγούν στο σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με φόντο τη διακίνηση παράτυπων μεταναστών ή την έκδοση πλαστών εγγράφων.

Παράλληλα, στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και το πρόσωπο που λίγη ώρα νωρίτερα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα, το οποίο αναχώρησε ελάχιστα λεπτά προτού εισβάλει στην καφετέρια ο εκτελεστής και φαίνεται επίσης στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες, λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται ότι είχε έντονο διάλογο με τον άτυχο 25χρονο, τον οποίο προσπαθούσε να καθησυχάσει.

Ο άγνωστος προς το παρόν άνδρας θεωρείται από τις Αρχές ότι δεν αποκλείεται να είναι συνεργός του δράστη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και γνωστός ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, κατόρθωσε να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία και συνεργάστηκε με τις αστυνομικές Αρχές.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα