Βίλα οργίων με εφοριακούς μετρ στις απάτες

Μετά τον μεγαλοοφειλέτη της Κηφισιάς, ζευγάρι στον Βαρνάβα έβαλε τριώροφη έπαυλη στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗΜε μια καλοστημένη κομπίνα, ένα ζευγάρι εφοριακών είχε καταφέρει να εντάξει από το 2011 -στην καρδιά της οικονομικής κρίσης- στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ την… υπερπολυτελή βίλα 600 τετραγωνικών, με πισίνα, στον Βαρνάβα!

Μάλιστα, από το 2014 και μετά, το θράσος του… ξέφυγε, καθώς είχε σταματήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, βάζοντας «φέσι» αρκετών χιλιάδων ευρώ! Με το ευφυές κόλπο τους, οι δύο πανούργοι εφοριακοί κατάφεραν να χωρίσουν τη βίλα σε τρία μέρη, υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.

Η βίλα είχε έναν μετρητή της ΔΕΗ, αλλά οι εφοριακοί εμφάνισαν άλλα δύο «μαϊμού» ρολόγια, ένα σε κάθε όροφο! Στη συνέχεια, έκαναν αίτηση ώστε να ενταχθεί το πραγματικό στο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, όπως και έγινε. Οι άλλοι δύο μετρητές παρέπεμπαν σε… φωτοβολταϊκά στην Παιανία!

Το 2014, η οφειλή των δύο εφοριακών, που -σύμφωνα με τον Σκάι, ο οποίος έφερε στο φως την απάτη- είχαν εκδιωχθεί στο παρελθόν από τις υπηρεσίες τους για χρηματισμό, έφτασε τα 30.000 ευρώ.

Ομως, κατάφεραν να μην κοπεί το ρεύμα προσκομίζοντας ιατρικά πιστοποιητικά, τα οποία αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστά. Επειτα από τρία χρόνια, το χρέος στη ΔΕΗ εκτοξεύθηκε στα 65.000 ευρώ.

Ωστόσο, η βίλα εξακολουθούσε να έχει ηλεκτρικό ρεύμα, επειδή οι εφοριακοί εμφάνιζαν ως ιδιοκτήτη του ορόφου συγγενικό τους πρόσωπο, που είχε προσκομίσει πλαστό πιστοποιητικό αναπηρίας και, βάσει αυτού, η ΔΕΗ δεν μπορούσε να κόψει την παροχή.

Τελικά, η επιχείρηση δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, στους οποίους όμως δεν βρήκε ούτε ένα ευρώ, κι έτσι βγάζει το ακίνητο στο «σφυρί».

Η υπόθεση έγινε γνωστή λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη για μεγαλοοφειλέτη της ΔΕΗ, ιδιοκτήτη βίλας 1.000 τετραγωνικών μέτρων στην Κηφισιά, που επίσης είχε ενταχθεί στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο με πλαστά πιστοποιητικά, ενώ η οφειλή του στην επιχείρηση είχε ξεπεράσει τα 23.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα