Πόλεμος αλβανικής – τουρκικής μαφίας;

Το σενάριο να έχει ξεσπάσει αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ της αλβανικής και της τουρκικής μαφίας εξετάζει η Ασφάλεια Αττικής……μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 27χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής από άγνωστο, μέσα στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία εντάσσεται στο πλαίσιο εκδίκησης για τη δολοφονία ενός 33χρονου Αλβανού στο Χαϊδάρι, το βράδυ της 14ης Ιουλίου.

Ο 33χρονος, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για κατοχή πλαστών εγγράφων και υποθέσεις ναρκωτικών, είχε βρεθεί αιμόφυρτος στη μέση της οδού Αγίας Μαύρας από έναν περαστικό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στα πόδια και στην πλάτη. Πίσω από αυτήν τη δολοφονία οι Αρχές βλέπουν διαφορές που προέκυψαν μάλλον από δοσοληψίες με ναρκωτικά ή και διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Ο συσχετισμός της με τη δολοφονία του Τούρκου υπηκόου γίνεται καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 27χρονος είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε κυκλώματα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα