Θρίλερ με νεαρή αστροφυσικό στην Ικαρία

Η 34χρονη Αγγλοκύπρια εξαφανίστηκε στον Αγιο Κήρυκο, όπου πήγε για τρέξιμο, σύμφωνα με μαρτυρία του συντρόφου τηςΕνα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την εξαφάνιση της 34χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ενώ είχε πάει για τρέξιμο.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ιτον, η οποία βρέθηκε νεκρή σε μια δαιδαλώδη παλιά γερμανική πυριτιδαποθήκη στο Κολυμπάρι Χανίων στις αρχές Ιουλίου.

Το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης της όμορφης Αγγλοκύπριας, που έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου μαζί με τον Κύπριο σύντροφό της, άρχισε να ξεδιπλώνεται όταν ο 38χρονος ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας και αντιλήφθηκε πως η Νάταλι έλειπε από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου είχαν καταλύσει.

Αμέσως της τηλεφώνησε και εκείνη τον καθησύχασε λέγοντας ότι είχε βγει για τρέξιμο.

Ομως οι ώρες περνούσαν και, καθώς το ζευγάρι έπρεπε να αφήσει στις 12 το δωμάτιο και να αναχωρήσει από το νησί, ο 38χρονος Κύπριος αποφάσισε να της τηλεφωνήσει ξανά. Ωστόσο η Νάταλι δεν απάντησε σε καμία από τις κλήσεις του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ανησυχεί.

Ετσι, πήρε την απόφαση να δηλώσει την εξαφάνισή της στο τοπικό τμήμα.

Από εκείνο το σημείο η Αστυνομία άρχισε μια τεράστια επιχείρηση εντοπισμού της 34χρονης με πλωτά και χερσαία μέσα, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας, ομάδας εθελοντών και στελεχών του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου.

Στην Ικαρία επρόκειτο να φτάσει χθες και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. με θερμική κάμερα για να συνδράμει τις έρευνες.

Προς το παρόν παραμένει ανεξήγητο πώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι και μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου όπου διέμενε το ζευγάρι. Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων Θοδωρής Θεοδωράκης ανέφερε πως εκτίμησή του είναι ότι το αίμα προέρχεται πιθανότατα από ρινορραγία.

Ομως εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία μιας καμαριέρας, η οποία ανέφερε πως το βράδυ πριν από την εξαφάνιση άκουσε φωνές από το δωμάτιο και ύστερα έκανε έλεγχο, από τον οποίο διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα σεντόνι απλωμένο στον καναπέ, που ίσως σημαίνει ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα