Μυστικός γάμος (τον Μάιο) για την Ράπτη!

Παντρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο τον σωματοφύλακά τηςΝυφούλα στα… κρυφά για τα (γαλάζια) μάτια του Κίμωνα, του άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, ντύθηκε η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη.

Ο γάμος τελέστηκε στις 18 Μαΐου και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού κανένας ως τότε δεν γνώριζε το παραμικρό για τις προθέσεις του ζευγαριού.

Για τον λόγο αυτόν η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Ελενας Ράπτη και στο οποίο εξακολουθούν να ζουν οι γονείς της Δημήτρης και Φωτούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι στον γάμο δεν ξεπερνούσαν αριθμητικά τα οκτώ με δέκα άτομα, ενώ ανάμεσά τους πέρα από τους γονείς και τους κουμπάρους ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της νύφης Αντιγόνη και ελάχιστοι κοινοί φίλοι.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε χθες η Ελενα Ράπτη μέσω ανάρτησης που έκανε στο Instagram, καθώς θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφός μου κι εγώ ενωθήκαμε με το ιερό μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αίσθηση και ταυτόχρονα πολλά ερωτήματα, τα οποία το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει αναπάντητα.

Για την ημέρα του γάμου της η Ελενα Ράπτη επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία από δαντέλα και τούλι του οίκου της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία μετά την ανακοίνωση της λαμπερής νύφης προχώρησε και εκείνη σε δική της ανάρτηση.

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα» έγραψε η Σήλια Κριθαριώτη, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι ο γάμος έγινε σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και η πολιτικός δεν ήθελε να το αποκαλύψει λόγω εκλογών. Πάντως, αυτές τις μέρες οι νιόπαντροι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα