Μαύρο πρόβατο η Δούρου

Με… ραπ τραγούδι απαντά σε όσους δεν τη θέλουν στο κόμμα
Απίθανα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ! Η Ρένα (που είχε μεγάλες φιλοδοξίες πριν το Μάτι) στέλνει μήνυμα ότι δεν είναι τελειωμένη

Η Θέση μας: Μύθοι και αλήθειες για το «άτμισμα»

Μέσα στον γενικό χαμό στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε και η Ρένα Δούρου αναρτώντας τους «απογειωμένους» στίχους του ράπερ FY, για να βάλει «φωτιά», καταγγέλλοντας ότι κάποιοι δεν τη θέλουν.

Η απερχόμενη περιφερειάρχης έστειλε προφανώς το δικό της μήνυμα στην Κουμουνδούρου, γράφοντας στο Instagram: «Οπως έχει πει και ο prince.fy: «Δε με θέλουν με Balmain, δε με θέλουν στα top ten, δε με θέλουν με Givenchy, έχω το νερό στη ζέστη, έχω αλήθεια για τον ψεύτη”». 

Tι εννοεί ακριβώς μόνο η ίδια ξέρει, αν και πολλοί που την ακολουθούν έσπευσαν να βάλουν το θέμα που δημιουργήθηκε σε πολιτική βάση, επισημαίνοντας ορισμένους άλλους στίχους από το ίδιο τραγούδι του ράπερ για να υπονοήσουν ότι η Ρένα αναφέρεται στους συντρόφους της

– «Μου ‘τυχαν κακά, μα δε ρωτάω το γιατί (no). Με προετοιμάζει η μοίρα μου για κορυφή». Και τα σχόλια οργιάζουν, καθώς η κυρία Δούρου γενικώς έτρεφε μεγάλα όνειρα για την… καριέρα της. Πριν από τη Μάνδρα και το Μάτι, βέβαια, καθώς οι φιλοδοξίες της φαίνεται πως τερματίστηκαν σε αυτές τις δύο μεγάλες καταστροφές.

Σε κάθε περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτησή της επί των εσωκομματικών ζητημάτων το επόμενο διάστημα, καθώς για την ώρα επιλέγει τα αινίγματα από το Ιnstagram.

Κρίσιμη εβδομάδα

H εβδομάδα που ξεκινά, πάντως, στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται κρίσιμη, καθώς αύριο συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία εν μέσω γενικής αναστάτωσης, ενώ το αργότερο έως την Παρασκευή θα συγκληθεί το συντονιστικό της λεγόμενης «Προοδευτικής Συμμαχίας».

Η μικρή υποχώρηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έφερε κάποιου είδους ανακωχή στην Κουμουνδούρου, πρόσκαιρη όμως, καθώς πολλά από τα ζητήματα που διχάζουν βρίσκονται σε εκκρεμότητα. «Εύφλεκτο» θέμα παραμένει ο τρόπος εκλογής προέδρου, με τον κ. Τσίπρα να αποφεύγει για την ώρα να ανοίξει τα χαρτιά του.

Σε αυτό το τεταμένο περιβάλλον, ο Πάνος Σκουρλέτης επανήλθε με αφορμή τις επιθέσεις που δέχτηκε και σε συνέντευξή του («Αυγή») άφησε νέες αιχμές. «Δεν θυμάμαι να υπάρχει προηγούμενο προσωπικής στοχοποίησης, με τέτοιον τρόπο και με τέτοια ένταση, για άλλο στέλεχος του κόμματός μας.

Δεν προέρχονται τα βέλη μόνο από τους «εχθρούς”, αλλά και από «φίλους”» είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα θέσει όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στη συνεδρίαση της Π.Γ. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του αναφορικά με τις επιθέσεις κατά του γραμματέα, τονίζοντας ότι «η προσφορά του Πάνου Σκουρλέτη στην υπόθεση της Αριστεράς δεν αφήνει περιθώρια αμφισβητήσεων από κανέναν».

Στις διεργασίες παρενέβη ο Αλέκος Φλαμπουράρης με άρθρο του στην κομματική εφημερίδα. Ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρεται στην ανάγκη ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, κάνοντας λόγο για «συνέδριο επανίδρυσης ή ανασυγκρότησης».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα