«Περίεργες» παρεμβάσεις με… σενάρια συνωμοσίας!

Σκυλοκαβγάς ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. Χωρίς (προφανή) λόγο μπήκαν ο ένας στα εσωκομματικά χωράφια του άλλουΣφοδρή κόντρα ξέσπασε, κυριολεκτικά από το πουθενά, ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, με αμοιβαίες άκομψες παρεμβάσεις στα εσωκομματικά… χωράφια του ενός προς τον άλλον. 

Την αρχή έκανε η Ν.Δ., που μάλλον πιάστηκε αδιάβαστη όσον αφορά τα «οικογενειακά» της Κουμουνδούρου, με αφορμή όσα έγιναν στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη που έκανε… φιλοτιμία ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην Πειραιώς σχολίασαν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε τα σενάρια εκλογής του από τη βάση, κάτι που όμως δεν ευσταθεί.

«Ο κ. Τσίπρας προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”. Σε αντίθεση με την απευθείας εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ., οι συντάκτες της οποίας πρέπει να έχουν βαθιά μεσάνυχτα επί των συριζαϊκών θεμάτων. Κι αυτό γιατί ο κ. Τσίπρας επιθυμεί σφόδρα η εκλογή του να γίνει από τη λαϊκή βάση, αντιδρούν όμως πολύ έντονα οι κομματικοί βαρόνοι, οι οποίοι ανησυχούν μην τυχόν μετατραπεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε αρχηγικό κόμμα.

Η Κουμουνδούρου πάντως αντέδρασε με τα ίδια όπλα στην παρέμβαση της Πειραιώς, παρεμβαίνοντας με τη σειρά της στα εσωκομματικά του αντιπάλου.

Ενόχληση

Με αναφορά στη διαδικασία εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος και ενοχλημένοι από το σχόλιο και τις υποδείξεις της Ν.Δ., στον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του, γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει τη βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις».

Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι η Πειραιώς είναι γεμάτη από… φέουδα και βιλαέτια.

«Φέουδα»

«Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το κατεξοχήν παράδειγμα προσωποπαγών κομμάτων, τα οποία είναι χωρισμένα σε διάφορα βιλαέτια και φέουδα, που το ένα υπονομεύει το άλλο και περιμένει πότε θα υπάρξει το παραπάτημα του αρχηγού για να έρθει η δική του ώρα» δήλωσε.

«Αυτά δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατική κουλτούρα της Αριστεράς, τη δημοκρατική της παράδοση, την έννοια της συλλογικής δράσης» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα