Μπόνους από την Εθνική σε συνεπείς!

Ανταμοιβή πελατών που αποπληρώνουν κανονικά τις δόσεις του στεγαστικού τους. Τι περιέχει το πρόγραμμα επιβράβευσηςΑπό τον
Β. Παπακωνσταντόπουλο

Πρόγραμμα ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων θέτει σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου η Εθνική Τράπεζα. Όσοι αποπληρώνουν κανονικά τις δόσεις του δανείου τους την τελευταία πενταετία θα έχουν οικονομικό όφελος, το οποίο και θα καρπώνονται στο τέλος κάθε έτους.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα που ανακοίνωσε χθες η ΕΤΕ προβλέπει επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων του έτους, που θα αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε χρονιάς και θα αντιστοιχεί στους τόκους του προηγούμενου έτους.

Επίσης, οι συνεπείς δανειολήπτες θα έχουν όφελος 2% της αξίας των καθημερινών συναλλαγών μέσω του προγράμματος go4more σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους των σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης) και των πρατηρίων καυσίμων (ΕΚΟ).

Παράλληλα, με την πληρωμή της μηνιαίας δόσης του δανείου οι δανειολήπτες θα κερδίζουν μέσω του προγράμματος go4more επιπλέον πόντους, τους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Ανοιξε δρόμο

Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών θα πρέπει η εκταμίευση του στεγαστικού δανείου να έχει πραγματοποιηθεί πέντε τουλάχιστον χρόνια πριν από την έναρξη ισχύος του προγράμματος και ο δανειολήπτης να είναι ενήμερος καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα ανταμοιβής, ειδικά σχεδιασμένο για τους συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, που θέτει σε εφαρμογή ελληνική τράπεζα. Αναμένονται πλέον με ενδιαφέρον οι κινήσεις των υπόλοιπων τραπεζών σχετικά με την επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών, οι οποίοι σήκωσαν μεγάλο βάρος τα χρόνια της κρίσης.

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε χθες και τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2019, τα οποία συνέχισαν τη θετική πορεία του πρώτου τριμήνου. Τα καθαρά έσοδα από τόκους του ομίλου ανήλθαν στο β’ τρίμηνο σε 309.000.000 ευρώ και τα οργανικά κέρδη προ προβλέψεων σε 165.000.000 ευρώ, αυξημένα κατά 14% σε τριμηνιαία βάση.

Συνολικά, το πρώτο εξάμηνο του έτους τα κέρδη από χρηματοοικονομικές πράξεις και λοιπά έσοδα διαμορφώθηκαν σε 151.000.000 ευρώ, έναντι ζημιών ύψους 19.000.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο 2018, κυρίως λόγω της ακύρωσης της σύμβασης ανταλλαγής επιτοκίων (πρόγραμμα Titlos) και της πώλησης του ξενοδοχείου «Grand Hotel».

Όσον αφορά τα «κόκκινα» δάνεια, η τράπεζα πέτυχε μείωσή τους κατά 2,5 δισ. ευρώ από την αρχή του έτους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα