Τι είδε ο Κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Τρίωρη «επιθεώρηση» έκανε ο πρωθυπουργός στα περίπτερα. Τα δώρα που του έδωσανΠερίπου τρεις ώρες διήρκεσε η περιήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ, αφού πρώτα συναντήθηκε με το προεδρείο της Διεθνούς Εκθεσης.

Πρώτος σταθμός ήταν το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, όπου τον περίμεναν ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά την άφιξή του η μπάντα του Στρατού τον υποδέχθηκε με τραγούδια των Guns ‘N’ Roses, γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από τον πρωθυπουργό, αλλά αρνητικά από άλλους, γιατί δεν έπαιξαν το «Μακεδονία ξακουστή»! Εκτός και εάν απαγορεύτηκε…

Πέρασε από το σταντ του Γ.Σ. Ηρακλής, όπου του έκαναν δώρο μια φανέλα που είχε το όνομά του και τον αριθμό 111.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα, όπου τον υποδέχτηκαν ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Πέρασε από το περίπτερο 15 του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, παρουσία του υπουργού Βασίλη Κικίλια, ενώ επισκέφτηκε τα περίπτερα της Fraport και του Αρη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θεόδωρο Καρυπίδη να του χαρίζει μια φανέλα που έγραφε Prime Minister 1.

Στο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον υποδέχτηκε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ήπιε κρύα μπύρα

Στο περίπτερο της ελληνικής ζυθοποιίας δοκίμασε μία κρύα μπύρα και ευχήθηκε «εις υγείαν», ενώ επόμενος σταθμός ήταν το περίπτερο του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Κούδα να του χαρίζει αναμνηστική πλακέτα με το σήμα της ομάδας.

Είχε προηγηθεί στάση στο περίπτερο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με τον πρόεδρο της ΟΛΘ Α.Ε. Σωτήρη Θεοφάνη να του απονέμει τιμητική πλακέτα. Επίσης, στο περίπτερο του Φυσικού Αερίου – Ελληνική Εταιρία έπαιξε εικονικό τένις.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ παρακολούθησε την επίδειξη των στελεχών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), τους οποίους συνεχάρη για το έργο τους.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε, επίσης, στο περίπτερο Smoke Free της ΔΕΘ, όπου του έδωσαν δώρο μία μπλούζα, ενώ χαιρέτησε και τους παρευρισκομένους στο περίπτερο της ΔΕΗ.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα