Κάποιος να μαζέψει τον Κύριο Μπάμπη

Χαρακτήρισε «απαράδεκτα φθηνό» το νερό (!), ζητώντας επί της ουσίας να αυξηθεί η τιμή τουΞαναχτύπησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος, αν και ποτέ δεν φημιζόταν για τα… φιλολαϊκά του αισθήματα, πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αποδεικνύοντας ότι είναι μνημονιακότερος των μνημονιακών. 

Τελευταίο «χτύπημα» του κυνικού και αμετροεπούς βουλευτή είναι η δήλωσή του ότι το νερό είναι «απαράδεκτα φθηνό»! Καθίσταται σαφές πλέον ότι δεν είναι απλώς γκαφατζής ή προκλητικός, αλλά αποτελεί απειλή για τη χώρα, ζητώντας επί της ουσίας να αυξηθεί η τιμή του νερού, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τους Ελληνες, που ακόμη δεν έχουν απαλλαγεί από το άχθος των Μνημονίων. Στην αδιανόητη δήλωση προέβη ο βουλευτής μιλώντας στην Υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής.

Όταν, δε, του ζητήθηκαν διευκρινίσεις από την πρόεδρο της επιτροπής Θεοδώρα Αυγερινοπούλου (Ν.Δ.), ισχυρίστηκε ότι «ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή η παροχή του ύδατος γίνεται σε τιμές που δεν προωθούν την ορθολογική και σωστή χρήση του ύδατος».

Συνέχισε μάλιστα τις αμπελοφιλοσοφίες, λέγοντας ότι «πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία να εξηγήσουμε γιατί πρέπει το νερό να έχει τη σωστή τιμή».

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και η «γαλάζια» πρόεδρος της επιτροπής δεν κρατήθηκε και τον «έσφαξε με το γάντι», εξηγώντας πως το ελληνικό Κοινοβούλιο έχει διαφωνήσει «με την έννοια τού pricing, του “βάζω τιμή και κοστολογώ το πόσιμο νερό”», όπως είπε.

Ο κ. Παπαδημητρίου έχει απολέσει πλέον κάθε έννοια σοβαρότητας, ενώ προφανώς δεν έχει απολύτως καμία αίσθηση του θεσμικού του ρόλου ως βουλευτή. Και δεν είναι η πρώτη φορά…

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο πρότεινε να δοθεί μέρος από το «μαξιλάρι» ασφαλείας των 37 δισ. στις τράπεζες για «να απαλλαγούν από το βάρος των κόκκινων δανείων», προσθέτοντας ότι στη συνέχεια «θα πάμε σε μια πιστοληπτική γραμμή».

Δεν καταλαβαίνει ότι με αυτές τις «προτροπές» εκθέτει τη Ν.Δ. και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Να σημειωθεί ότι τις απαράδεκτες δηλώσεις σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις», επισημαίνοντας ότι «θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας».

Κυβερνητικοί κύκλοι άδειασαν, πάντως, τον κ. Παπαδημητρίου, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσουν ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα αύξησης στην τιμή του νερού», ενώ και ο ίδιος μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανασκευάσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα