Θριαμβολογεί για τα δεινά ο μοιραίος ΓΑΠ

Αυτοαποθεώνεται για τη νίκη του 2009 που οδήγησε τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ!Ο Γιώργος Παπανδρέου ξαναχτύπησε αποθεώνοντας τον… εαυτό του με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη νίκη του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009. Μια νίκη που όμως έμελλε να αποδειχθεί τραγική για τον τόπο, αφού ουσιαστικά οδήγησε στον μνημονιακό κατήφορο.

Μόλις έναν χρόνο μετά διά χειρός ΓΑΠ η Ελλάδα παραδόθηκε αμαχητί στα αρπαχτικά του ΔΝΤ και του Βερολίνου, με τη χώρα να συνεχίζει να πληρώνει τα τότε πεπραγμένα του πλέον αποτυχημένου πολιτικού της Μεταπολίτευσης.

Αυτή η οικτρή πραγματικότητα όμως, που έχει ανεξίτηλα χαραχτεί στη μνήμη των Ελλήνων, για τον μοιραίο πρωθυπουργό είναι προφανώς… ψιλά γράμματα.

Ο κύριος Παπανδρέου όχι απλώς παραμένει αμετανόητος για όσα δεινά επέφερε στη χώρα, αλλά και χωρίς καμία συναίσθηση των ευθυνών του επιλέγει να εκδώσει «πανηγυρικές» ανακοινώσεις για τους «θριάμβους» του. Όσο κι αν εξελίχθηκαν σε κανονικές πανωλεθρίες για τη χώρα και τον λαό…

«Πριν δέκα χρόνια εκλέχθηκε η κυβέρνηση της Δημοκρατικής Παράταξης, μία κυβέρνηση με ένα πρόγραμμα ριζικών αλλαγών, απέναντι στον πελατειασμό, τον συγκεντρωτισμό και την αδιαφάνεια που τελικά έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας» επαίρεται ο ΓΑΠ σε σχετική ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

Προφανώς ο κύριος Παπανδρέου τρέφει ηγετικά όνειρα μετά την επιστροφή του στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Αυτό ήταν άλλωστε το κρυφό μήνυμα που θέλησε να περάσει, την ώρα που το
ΚΙΝ.ΑΛ. σπαράσσεται και η Φώφη Γεννηματά αμφισβητείται έντονα.

Στην ίδια ανακοίνωση, κατά την πάγια τακτική του, προσπαθεί επίσης και για πολλοστή φορά να αποδώσει τη μνημονιακή καταστροφή και τα δεινά της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ στον… Κώστα Καραμανλή. Παρεμπιπτόντως, οι Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκαν τυχαία το βράδυ του Σαββάτου στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο κ. Καραμανλής καθόταν στις πρώτες θέσεις μαζί με τα δύο παιδιά του, ενώ ο κ. Παπανδρέου πήγε στη συναυλία με την κόρη του. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόλις είδε τον Κώστα Καραμανλή έσπευσε να τον χαιρετήσει και είχαν μια τυπική χειραψία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα