Βόμβες σε… δόσεις κατά Σαμαρά και Ράικου από τον Δ. Παπαγγελόπουλο

Βόμβες σε… δόσεις εξαπολύει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος…… κυρίως κατά του Αντώνη Σαμαρά αλλά και εναντίον της Ελένης Ράικου, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «στο τέλος θα δικαιωθώ» και στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι κρατάει άσους στο μανίκι του.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μετά την ομιλία του στη Βουλή επανήλθε χθες με νέες αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού και της δικαστικού, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ύστερα από την απόφαση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

«Στο παρελθόν είχα πολύ στενές σχέσεις με την κυρία Ράικου και με τον κύριο Σαμαρά. Οι σχέσεις μας ήταν τόσο καλές που δεν είναι δυνατόν εγώ να θέλω ούτε τον κ. Σαμαρά να εκθέσω ούτε την κυρία Ράικου» επισήμανε μιλώντας στο Open, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε συναντήσει τον Μεσσήνιο πολιτικό ενώ είχε αναλάβει αναπληρωτής υπουργός στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε, όπως αποκάλυψε, στο σπίτι του κ. Σαμαρά, με τον πρώην πρωθυπουργό να τον καλεί στο τηλέφωνο και να του λέει: «Μίμη, έλα να τα πούμε. Πώς από Μίμης έγινα σκευωρός και Ρασπούτιν δεν ξέρω» αναρωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν σκοπεύω να συνθηκολογήσω ούτε θέλω να νικηθώ. Το τι θα πω, πώς θα το πω και πότε θα το πω θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη και τις βρομιές που θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μου. Σε αυτόν τον πόλεμο μπλέχτηκα χωρίς να το θέλω, αυτό ισχύει για τον κ. Σαμαρά και την κυρία Ράικου και όποιον συμπαραταχθεί μαζί τους. Εχω πολλά χαρτιά».

Ο κύριος Παπαγγελόπουλος χρησιμοποίησε ξανά ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις όσες φορές αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά. «Είναι γνωστός άφιλος ο κύριος Σαμαράς, αν και μου το έπαιζε φίλος» είπε. Αφού σημείωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση -χωρίς να το θέλει κατά βάθος, αλλά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας- υποκύπτει σε εκβιασμούς εκ μέρους του Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε νέα φαρμακερά βέλη κατά του πρώην πρωθυπουργού.

«Η Ν.Δ. κάνει διπλό λάθος, πρώτον θα δικαιωθώ στο τέλος και η ίδια θα μείνει στην ιστορία ότι υπέκυψε στον εκβιασμό παρανοϊκών συνωμοτών, των πραγματικά σκευωρών στην ιστορία αυτή. Δεύτερο λάθος, το 2019 δεν είναι 1993, ο κ. Σαμαράς δεν τολμάει και δεν μπορεί να ρίξει τη σημερινή κυβέρνηση ή έστω να δυσχεράνει το έργο της. Είναι πολύ αδύναμος και δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά» πρόσθεσε ο κύριος Παπαγγελόπουλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα