Η Τουρκία είναι κράτος-μαφία

Ούτε ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας δεν έχει προβεί σε κινήσεις σαν αυτές του Ερντογάν της Τουρκίας. Ο Ασιάτης τύραννος καταπιέζει τον λαό του και έχει επιβάλει ένα απολυταρχικό καθεστώς, όπου ουδείς δικαιούται να κάνει… κριτική στον ηγεμόνα. Ομως, ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σε αντίθεση με τον Ερντογάν, δεν έχει ανοίξει πολεμικά μέτωπα, δεν βομβαρδίζει αμάχους, δεν καταλαμβάνει τμήματα εδαφών άλλων χωρών, δεν πανηγυρίζει και δεν επιχαίρει για γενοκτονίες που έχουν διαπράξει οι πρόγονοί του, και δεν απειλεί με επανάληψη παρόμοιων εγκλημάτων σε μεγαλύτερη κλίμακα. Επιπλέον, η Κορέα, είτε πριν από τη διαίρεσή της είτε έπειτα από αυτήν, δεν φέρει το εγκληματικό φορτίο που διαχρονικά φέρει η Τουρκία.

Η νατοϊκή «σύμμαχός» μας, αυτές τις ημέρες, επειδή φοβάται όσο τίποτε άλλο το δικαίωμα των ανθρώπων στην έκφραση, θέλει να διασφαλίσει τη διά του ξίφους επιβληθείσα «ακεραιότητά» της σκοτώνοντας Κούρδους σε εδάφη άλλης χώρας!

Ο τουρκικός στρατός έχει εισβάλει στη Συρία, ουσιαστικά με τις ευλογίες και της Δύσης αλλά και της Ρωσίας, και ο εκλεγμένος «σουλτάνος» της Τουρκίας απειλεί με ακόμα μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα την Ε.Ε., με ύφος συνοικιακού μαφιόζου, σε περίπτωση που περιγραφεί η εισβολή του στρατού στη Συρία ως «κίνηση κατάληψης».

Φυσικά, δεν μπορεί κάποιος να περιμένει από τις μεγάλες δυνάμεις, που βρίσκονται σε αδιάκοπα αλισβερίσια με τους Τούρκους, δυναμικές κινήσεις παύσης της τουρκικής προέλασης. Ομως, και η Ελλάδα, η οποία θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες από τις πρόσφατες εξελίξεις, αντέδρασε με μια «άσφαιρη» δήλωση από το υπουργείο Εξωτερικών.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ διαβάζουμε: «Η Ελλάδα συντάσσεται πλήρως με τη θέση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καταδικάζει τη νέα μονομερή στρατιωτική ενέργεια της Τουρκίας σε έδαφος κυρίαρχου κράτους και την καλεί να θέσει άμεσα τέλος στις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη ΒΑ Συρία».

Είναι αποκαρδιωτικό να χαρακτηρίζεται «μονομερής στρατιωτική ενέργεια» ένα έγκλημα σαν αυτό που διαπράττει το κράτος-μαφία…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα