Χατζηνικολάου: «Ενώπιος ενωπίω» με τον Κυριάκο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εμπιστεύτηκε τη δημοσιογραφική εμπειρία του Νίκου Χατζηνικολάου για την πρώτη του εφ' όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη...

... μετά τη σαρωτική του εκλογική νίκη και τη γρήγορη πορεία της νέας κυβέρνησης σε καίριους τομείς, όπως η οικονομία. Και φυσικά αυτή δεν ήταν τυχαία επιλογή, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά και σέβεται τη μαχητική δημοσιογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου εδώ και χρόνια.

Απόψε, στις 23.45, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στον ΑΝΤ1 και στην ιστορική εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» η οποία επανέρχεται έπειτα από χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη. Μια συνέντευξη-εξομολόγηση για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή από τα παιδικά του χρόνια ως σήμερα, η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά θα δώσει και πολλές απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στον γεωπολιτικό μας χώρο αλλά και στην πολιτική επικαιρότητα.

Να σημειωθεί ότι η πολιτική εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» υπήρξε σημαντικό μέρος της ιστορίας του Mega, καθώς ξεκίνησε στο κανάλι το 1991 και για 12 χρόνια φιλοξένησε τις πιο σημαντικές προσωπικότητες όχι μόνο της σύγχρονης πολιτικής Ιστορίας αλλά και του ελληνικού πολιτισμού.

Ποιος τηλεθεατής θα ξεχάσει τη συνέντευξη της εθνικής μας σταρ Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, η οποία από μόνη της αποτελεί ιστορικό αρχείο; Πάντως η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά για τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει σαφή πολιτική κατεύθυνση, με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να πιάσει τον σφυγμό της κοινωνίας και να φέρνει την πρωτιά στην τηλεθέαση των ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η θεαματικότητα αγγίζει το 19,3% στο γενικό σύνολο και έπειτα ακολουθούν όλα τα άλλα δελτία με διαφορά.