Ντέρμπι «γεύσεων» στο Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

 Καλλίδης, Αλέρτας, Ψυχούλη και Τσιοτίνης παραδίδουν μαθήματα γαστρονομίας στη διάρκεια του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠΣε μαγειρικά μονοπάτια, γεμάτα γεύσεις, αρώματα και πολλή φαντασία θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε όσοι επισκεφτούμε το Markopoulo Park, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου για να παρακολουθήσουμε το 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Τρία κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας, Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη θα φορέσουν τις ποδιές τους και θα μας κάνουν μαθήματα μαγειρικής.

Η περιπλάνηση στις γεύσεις θα συνεχιστεί με τον φημισμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, ο οποίος θα υπογράψει το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου. Επιπλέον, στον υπαίθριο χώρο στο Markopoulo Park θα υπάρχουν street food καντίνες.

Δωρεάν δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς φίλους

Πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις, παιχνίδια και δραστηριότητες θα περιμένουν όλη την οικογένεια στο Markopoulo Park. Οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στο ινδιάνικο χωριό, στη μπαλονοχώρα και σε έναν υπαίθριο παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια. Επίσης, θα απολαύσουν βόλτες με πόνυ, θα επισκεφθούν δημιουργικά εργαστήρια και θα ξεφαντώσουν στα bungee τραμπολίνο.

Δωρεάν parking και μεταφορά από και προς «Κορωπί»

Για την εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούμε να επισκεφτούμε το Markopoulo Park την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από και προς τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί».

Τα δρομολόγια από «Κορωπί» προς Markopoulo Park θα πραγματοποιούνται από τις 12:00 έως τις 16:30 ενώ η επιστροφή κάθε μισή ώρα από τις 12:30 έως τις 17:30. Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Στο χώρο του Markopoulo Park διατίθεται επίσης δωρεάν parking 5.000 θέσεων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο ΟΠΑΠ και η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστηρίζουν τη δράση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα