Άγριος καβγάς στη Βουλή για Μαρινάκη

Βολές του Παππά για νομοθέτηση υπέρ του Αργους και απάντηση Γεωργιάδη με αιχμές για διαπλοκήΗ κυβέρνηση νομοθετεί υπέρ του «ενός και μοναδικού» πρακτορείου Τύπου Αργος, συμφερόντων Μαρινάκη. Αυτό υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση του περιβόητου αναπτυξιακού νομοσχεδίου, διά στόματος Νίκου Παππά, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να απαντά ότι το επίμαχο άρθρο αφορά τις ταχυμεταφορές και όχι το πρακτορείο Τύπου. 

Αυτό ήταν αρκετό για να ανάψει το φιτίλι ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο υπουργός Ανάπτυξης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι βλέπει τον Μαρινάκη στον ύπνο του και ο κ. Παππάς σχολίασε οργισμένα από τα έδρανα «εσείς τον βλέπετε στον ξύπνιο σας».

«Μόνο εσείς»

Ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε «Και στον ξύπνιο σας ο μόνος εκ των δυο μας που τον έβλεπε ήσασταν εσείς, όχι εμείς», ξεχνώντας μάλλον ότι εκείνος είναι που συχνάζει στα γενέθλια των κολλητών του κ. Μαρινάκη… Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε, με τον υπουργό να φωνάζει στον Νίκο Παππά ότι τον παρασύρει στη γελοιότητα, προκαλώντας το σχόλιό του, «εντυπωσιακή η αυτοκριτική σας».

Και επειδή, ως γνωστόν, όπου… γάμος και χαρά ο Παύλος Πολάκης πρώτος, στην κόντρα παρενέβη και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Αφορμή, το δηκτικό σχόλιο του αιώνιου εχθρού του, Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος φώναξε στον Νίκο Παππά «έχεις και τον Κλουζό από πίσω που ψάχνει τα σκάνδαλα», με τον αψύ Σφακιανό να απαντά: «Αν θέλετε να το κάνουμε θερινό, να το κάνουμε». Σε κάθε περίπτωση, η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση δεν βρήκε σύμφωνη την αντιπολίτευση, καθώς μόνο η Ν.Δ. υπερψηφίζει το νομοσχέδιο. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ., ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 καταψηφίζουν, ενώ η Ελληνική Λύση επιφυλάσσεται για την Ολομέλεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα