Ντροπή! Νεαροί γελοιοποίησαν την παρέλαση

Χλεύασαν την παρέλαση κορίτσια στη Νέα ΦιλάδελφειαΤο εθνικό σύμβολο, τη σημαία και όσους αγωνίστηκαν στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, κυρίως αυτούς που έχασαν τη ζωή τους για να είναι σήμερα η χώρα μας ελεύθερη, χλεύασε μια ομάδα νεαρών κοριτσιών.

Μόλις ο εκφωνητής ανήγγειλε την παρέλαση του Λυκείου Χαλκηδόνας ενώπιον των επισήμων στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε μια ομάδα εννέα νεαρών κοριτσιών που παραπατούσαν, θέλοντας έτσι να ειρωνευτούν το βήμα της παρέλασης.

Το θέαμα προκάλεσε απορία και άφησε άναυδους όλους τους παρισταμένους, από τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο και τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ μέχρι και τον τελευταίο πολίτη και επισκέπτη που παρακολουθούσε την παρέλαση.

Οι τοπικές Αρχές έχουν αρχίσει έρευνα για να εντοπίσουν και να ασκήσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά των φαρσέρ. Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος έγραψε στο facebook: «Δυστυχώς, τη μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων, χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει, καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα