Μετανάστες στη Σάμο ξυλοκόπησαν αστυνομικούς

Τους έσκισαν και τις στολές!Ένταση επικράτησε ακόμη μία φορά στην ακριτική Σάμο, ύστερα από συμπλοκή μεταναστών με άνδρες της Αστυνομίας. Ολα άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας σταμάτησαν τρεις μετανάστες ηλικίας 18, 21 και 24 ετών προκειμένου να τους ζητήσουν τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη νομιμότητα της παραμονής τους στη χώρα.

Οι τρεις άνδρες όχι μόνο αρνήθηκαν να δεχτούν τον τυπικό έλεγχο των Αρχών, αλλά ξυλοκόπησαν τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά. Μάλιστα, το μένος των νεαρών μεταναστών προς τους άνδρες της Τροχαίας ήταν τέτοιο που κατά τη συμπλοκή έσκισαν τις στολές των αστυνομικών.

Τελικά οι άνδρες της Τροχαίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, τους οποίους συνέλαβαν, ενώ κατά τον σωματικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του 21χρονου μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς και για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες το νησί στενάζει υπό το βάρος των μεταναστευτικών ροών, καθώς στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ, που έχει χωρητικότητα 700 ανθρώπων, στοιβάζονται περίπου 5.500.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα