Θρίλερ με πυροβολισμό γυναίκας στο κεφάλι

Νοσηλεύεται 24χρονη με σοβαρό τραυματισμό που συνέβη ενώ καθόταν σε καφετέρια του ΠειραιάΣυναγερμός σήμανε νωρίς χθες το πρωί σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Πειραιά, όταν μια 24χρονη κοπέλα που έπινε τον καφέ της σε γνωστό κατάστημα εστίασης της περιοχής πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Στο άκουσμα του κρότου από το όπλο προκλήθηκε πανικός και στο σημείο συγκεντρώθηκαν περαστικοί που εκείνη την ώρα πήγαιναν στη δουλειά τους, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στην καφετέρια της οδού Μαυρομιχάλη και μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Τα αίτια του αιματηρού αυτού συμβάντος παραμένουν αδιευκρίνιστα και οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας. Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, η άτυχη κοπέλα είναι η σύντροφος του ιδιοκτήτη της καφετέριας και όλα άρχισαν ύστερα από έναν έντονο καβγά που είχαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τότε η νεαρή κοπέλα άρπαξε το όπλο που σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κατείχε παράνομα και απειλούσε να το στρέψει προς το μέρος της.

Εκείνος έντρομος από την αιφνιδιαστική κίνησή της προσπάθησε να την αποτρέψει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και η κοπέλα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Από τα πυρά χτύπησε ελαφρά και ο ίδιος, φέροντας ένα διαμπερές τραύμα στον ώμο.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η παρ’ ολίγον τραγωδία έχει αναστατώσει τους κατοίκους της γειτονιάς του Πειραιά, ενώ όσοι γνωρίζουν προσωπικά το ζευγάρι κάνουν λόγο για δύο ήρεμους και αγαπημένους ανθρώπους, που δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα με τη συμπεριφορά τους.

Η Αστυνομία ωστόσο ερευνά και το ενδεχόμενο ο άντρας να πυροβόλησε την 24χρονη σύντροφό του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα