Όλοι στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. μας καλούν να μπούμε στην ομάδα που παίζει για καλό σκοπόΧιλιάδες συμμετέχοντες έχουν ενώσει μέχρι στιγμής τις δυνάμεις τους μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για να συμβάλουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Με τη δωρεάν συμμετοχή όλων στις δοκιμασίες της εφαρμογής, έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό που θα επενδύσει εφέτος ο ΟΠΑΠ στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο, όσο προστίθενται νέα μέλη στην «Ομάδα Προσφοράς» έως την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Στο ρόστερ της «Ομάδας Προφοράς ΟΠΑΠ» εντάχθηκαν και οι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. Οι Ασπασία Καλαμπάκου, Παναγιώτης Κοντογιάννης, Τζέσε Σμιθ, Αλέξανδρος Ράπτης και Αθανασία Φακοπουλίδου ανήκουν σε διαφορετικά αθλητικά τμήματα, για τα παιδιά όμως είναι όλοι στην ίδια ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

 

Πώς θα μπούμε και εμείς στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Μέλη της ομάδας, που παίζει και χαρίζει παιδικά χαμόγελα, μπορούμε να γίνουμε όλοι αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

• Κατεβάζουμε τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

• Παίζουμε στις δοκιμασίες

• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα