Από τα νταούλια των αγορών στο… κλαρίνο

Οι απολαυστικοί διάλογοι περί… αιωνιότητας μεταξύ Αλ. Τσίπρα και Γ. ΜάγκαΟ γνωστός για το εκκεντρικό ντύσιμό του Γιώργος Μάγκας, δεξιοτέχνης του κλαρίνου, φάνηκε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει τις πολιτικές πεποιθήσεις του και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του σε πρόσωπα της πολιτικής.

Γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε χθες στον μεγάλο πεζόδρομο στη Λιβαδειά, ως πολίτης και όχι ως μουσικός, προκειμένου να υποδεχθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που περιόδευε στη Βοιωτία, έγινε δεκτός από αρκετούς κατοίκους και ξαφνικά είδε μπροστά του τον Γιώργο Μάγκα. Χωρίς εκκεντρικό ντύσιμο αυτή τη φορά, αλλά με απλά, μαύρα ρούχα, ο γνωστός κλαρινίστας έσπευσε να χαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αλέξης Τσίπρας τον αναγνώρισε και άρχισαν τις χαιρετούρες. «Να ξανακερδίσεις για να μπορέσεις να βοηθήσεις τον απλό κόσμο» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μάγκα προς τον Αλέξη Τσίπρα, εννοώντας φυσικά να κερδίσει ξανά στις επόμενες εκλογές και να γίνει πάλι πρωθυπουργός της χώρας. Μάλιστα, ο Γιώργος Μάγκας τον αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη και του ευχήθηκε να είναι αιώνια ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Το «αιώνια», όμως, φαίνεται ότι έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να σκεφτεί ξανά τις επιπτώσεις ενός τέτοιου ενδεχομένου και, χαμογελώντας, του είπε: «Όχι, ρε φίλε, αιώνια, αιώνια είναι η τέχνη η δικιά σου».

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε την περιοδεία του στη Βοιωτία επισκεπτόμενος τον Ορχομενό και πραγματοποιώντας ομιλία στη Θήβα. Από εκεί κάλεσε τους πολίτες στη συγκρότηση ενός ισχυρού μαζικού δημοκρατικού και σύγχρονου κόμματος. Στόχος, όπως είπε, «είναι να χτίσουμε όλοι μαζί το επόμενο όνειρο για μια χώρα σύγχρονη, δίκαιη, ελεύθερη, προοδευτική». Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη χώρα χρεοκοπημένη σε μια κρίσιμη καμπή της Ιστορίας και δικαιολογήθηκε πως «τότε δεν μπορέσαμε να έχουμε αυτή την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους πολίτες. Τώρα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορούμε να αποκτήσουμε τη δημιουργική σχέση και επαφή με τους πολίτες», καλώντας τους να ενταχθούν στο iSYRIZA. Εξαπέλυσε, επίσης, σφοδρή κριτική κατά της κυβερνητικής απόφασης να κλείσουν 38 σχολές ΑΕΙ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα