Τα δείπνα σε ακριβά εστιατόρια του ανιψιού Δημητριάδη με Στουρνάρα

Την ανανέωση της εξαετούς θητείας του το 2020 θεωρεί κλειδωμένη ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας (φωτό)…… παρά τις σκιές που φαίνονται στις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (σ.σ.: έλαμψε διά της απουσίας του στην πρόσφατη σύσκεψη με τους τραπεζίτες υπό τον πρωθυπουργό, παρά την αρχική πρόσκληση που είχε λάβει από τον Αδωνι Γεωργιάδη).

Η αισιοδοξία του πολυπράγμονος δημόσιου παράγοντα πηγάζει από την ιδιαίτερα στενή σχέση που έχει αποκτήσει με τον πρωθυπουργικό ανιψιό και γενικό… κουμανταδόρο του Μαξίμου Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι δύο άνδρες τα λένε συχνά και εσχάτως δειπνούν μετά συζύγων σε ακριβά εστιατόρια των βορείων προαστίων, μέσα σε συνθήκες εξαιρετικής οικειότητας και ευφορίας, καθώς, όπως ακούγεται, στο επιδόρπιο περιλαμβάνεται και η πολιτική «κηδεία» κάποιων υπουργών με «μειωμένες επιδόσεις», π.χ. στο Μεταναστευτικό.

Παράγοντες πάντως που είναι σε θέση να διερμηνεύουν τις πραγματικές προθέσεις του Κυριάκου υποστηρίζουν ότι ο ανιψιός απλώς… κοιμίζει τον κύριο διοικητή ώστε να μη δημιουργεί προβλήματα έως ότου έρθει η ώρα της αντικατάστασής του…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα