Βελόπουλος: «Βόμβες» για Μαρινάκη και «Noor 1»

«Καρφιά» κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη έριξε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος…… ο οποίος καυτηρίασε την… επιλεκτική πρακτική της κυβέρνησης στο ζήτημα της καταπολέμησης των ναρκωτικών. «Κυνηγάτε εκεί, στα μπαράκια, δυο τρία ναρκωτικά για τις εντυπώσεις» κατήγγειλε, διερωτώμενος γιατί η Ν.Δ. δεν επεμβαίνει για τους ναρκεμπόρους. 

«Γιατί δεν πάτε στη Μύκονο; Ξέρετε, εκεί που πηγαίνουν πολλοί υπουργοί» είπε με νόημα, για να προσθέσει: «Τι έγινε με το “Noor 1”; Εμεινε κανένας μάρτυρας; Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, ζει κανένας από τους μάρτυρες του Μαρινάκη για το “Noor 1”; Γιατί όλοι έχουν αποδημήσει εις Κύριον».

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν αναφορικά και με την απόσυρση του αδικήματος της βλασφημίας, κάνοντας λόγο για «έγκλημα εναντίον της Ορθοδοξίας» και ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του Κυριάκου Βελόπουλου στις πρόσφατες προκλητικές εμφανίσεις στη Βουλή βουλευτών του ΜέΡΑ25, με χαρακτηριστικότερη εκείνη του… μηχανόβιου Κλέωνα Γρηγοριάδη. «Εδώ μέσα κυκλοφορούν άνθρωποι λες και πηγαίνουν στην παραλία. Αριστερός δεν σημαίνει ότι είναι άπλυτος» σχολίασε, ζητώντας να εφαρμοστεί ο Κανονισμός της Βουλής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα