Επίθεση στη γραμματέα του Φρουζή

Προσβολές και ανοίκειες εκφράσεις από τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛ. στην προσπάθεια να απαξιώσουν τους «επικίνδυνους» μάρτυρεςΤην τακτική της αποδόμησης και της διαπόμπευσης των μαρτύρων που καταθέτουν στην Προανακριτική και δεν εξυπηρετούν το αφήγημα περί σκευωρίας ακολουθούν η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ. 

Όπως έχει καταστεί σαφές, για τα δύο κόμματα σκάνδαλο δεν υπάρχει και για όλα φταίει ο Ρασπούτιν. Ετσι, για να… χτιστεί ο παραπάνω ισχυρισμός, η κυβερνώσα παράταξη, σε συμπαιγνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, επιχειρεί να εκθέσει και να απαξιώσει τις καταθέσεις που δεν τη βολεύουν, όπως αυτή της Μαρίας Μαραγγέλη.

Η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή στη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της «κάρφωσε» τον πάλαι ποτέ προϊστάμενό της, αναφερόμενη σε επαφές που ο ίδιος είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Γιάννη Στουρνάρα. Το μεγαλοπρεπέστατο «άδειασμα» της γραμματέως στον κ. Φρουζή -τον οποίο η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε αξιόπιστο μάρτυρα, αποσιωπώντας ότι είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο- είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να στοχοποιηθεί και να δεχτεί σωρεία προκλητικών ερωτήσεων.

Νομοθεσία

Είναι ενδεικτικό ότι ο εισηγητής της Ν.Δ. Θάνος Πλεύρης τη ρώτησε εάν είναι μία εκ των δύο προστατευόμενων μαρτύρων, παρόλο που η νομοθεσία προβλέπει ειδικό καθεστώς προστασίας για τους μάρτυρες των οποίων το όνομα δεν μπορεί να αποκαλυφθεί.

Ο δε Βασίλης Κεγκέρογλου του ΚΙΝ.ΑΛ. ρώτησε τη μάρτυρα εάν ο κ. Φρουζής είχε… εξωσυζυγικές σχέσεις! Προφανώς ο βουλευτής δεν προέβη σε αυτή την αδιανόητη ερώτηση από περιέργεια για την προσωπική ζωή του πρώην Mr. Novartis, αλλά απώτερος σκοπός του ήταν να απαξιώσει την κυρία Μαραγγέλη, κάτι που αποδείχθηκε και μετέπειτα, καθώς ο ίδιος συνέχισε τις άκρως υποτιμητικές αναφορές.

«Δεν γνωρίζετε το ένα, δεν γνωρίζετε το άλλο, δεν ξέρατε το παράλλο, αλλά ήσασταν η αποκλειστική γραμματέας του. Τελικά, εσείς δεν δουλεύατε σε εταιρία! Σε κ@λοχανείο δουλεύατε» είπε ο βουλευτής, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένο σχέδιο και σαφής στόχευση.

Σε κάθε περίπτωση, όσα τεχνάσματα και να μετέλθουν τα δύο κόμματα, δεν μπορούν να καλύψουν το γεγονός ότι ενάμιση μήνα μετά τη συγκρότηση της επιτροπής ουδείς έχει αναφερθεί στη δήθεν εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε «σκευωρία» εις βάρος των δέκα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα