Η παλιά Αθήνα αναβιώνει στο Christmas Theater!

Αφιέρωμα στα τραγούδια των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Γιαννίδη, ΣουγιούλTα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια των Αττίκ (1885-1944), Κώστα Γιαννίδη (1903-1984), Μιχάλη Σουγιούλ (1906-1958) και Χρήστου Χαιρόπουλου (1909-1992), συνθετών που σμίλευσαν χρώματα και συναισθήματα και γέννησαν τραγούδια που πέρασαν στη σφαίρα της διαχρονικότητας, θα ακουστούν στη συναυλία «Αθήνα και πάλι Αθήνα» που θα δοθεί στις 2 Δεκεμβρίου (8.30 μ.μ.) στο Christmas Theater (Λ. Βεΐκου 137, 2117701700). 

Πρόκειται για ένα ταξίδι με τα διαχρονικά τραγούδια της παλιάς Αθήνας με την Athens Chamber Orchestra (Ροδούλα Χαντζή, Κατερίνα Λιουδάκη, Δημήτρης Παπαγγελίδης, Μαριλίζα Παπαδούρη, Μαρίνα Σταλήμερου, Δημήτρης Αγγελίδης, Σβετλάνα Σεβέλεβα, Δημήτρης Ασλανίδης, Μαρία Σπυράτου, Γιάννης Τσέρτος, Παναγιώτης Μεταλληνός).

Τραγουδούν η Γιοβάννα, η οποία υπογράφει και τα κείμενα, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ελένη Βουδουράκη, η Ευτυχία Μητρίτσα και η Αννα Ματσούκα. Χορεύει η ομάδα χορού The Golden Athens Dance Team. Tην ορχήστρα διευθύνει ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης. Η καλλιτεχνική διεύθυνση της παραγωγής είναι του Μιχάλη Κουμπιού. Τη Γιοβάννα στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Χρήστος Κουμούσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα τραγούδια «Ζητάτε να σας πω», «Είδα μάτια», «Παπαρούνα», «Της μιας δραχμής τα γιασεμιά», «Μαραμένα τα γιούλια», «Πάμε σαν άλλοτε», «Θα ξανάρθεις», «Ξύπνα, αγάπη μου», «Ασ’ τα τα μαλλάκια σου», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Το τραμ το τελευταίο», «Αθήνα και πάλι Αθήνα», «Ελα γι’ απόψε», «Το ταγκό της θεατρίνας».

Τραγούδια με βαθύ εσωτερικό χαρακτήρα, που περιέχουν αντηχήσεις από τις ονειρικές πλευρές των πραγμάτων. Τραγούδια υψηλής αισθητικής, στα οποία πρωταγωνιστούν ο λυρισμός και η μελωδία, ενώ δεν θα λείψουν η εξωστρέφεια και η σκωπτική διάθεση… «Αλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα».

Οι τιμές εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 40 ευρώ. Προπωλούνται τηλεφωνικά (2117701700) και ηλεκτρονικά (www.viva.gr, www.christmastheater.gr).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα