O Φριντέτ αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για Πιτίνο και Final Four

Αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠΜαγεμένος από την Ελλάδα είναι ο Τζίμερ Φριντέτ. Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ μιλάει για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παραμονή του στη χώρα μας και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις μεγάλες παραλίες και το καταπληκτικό φαγητό.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποθεώνει τον Ρικ Πιτίνο, τον οποίο χαρακτηρίζει θρυλικό προπονητή που έκανε καταπληκτικά πράγματα στην Αμερική.

Μιλάει ακόμα, αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ, για τις διαφορές της Euroleague με το ΝΒΑ, το κλίμα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Final Four.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Τζίμερ Φριντέτ, καθώς και αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ρικ Πιτίνο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα