Μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Το Περιστέρι ανάβει το Χριστουγεννιάτικο ΔέντροΤο Περιστέρι, η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη πόλη, σας προσκαλεί όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα για να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19.00 στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μέτρο “Περιστέρι”.

Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, με την παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου και φέτος «το κάτι παραπάνω» εορταστική συναυλία με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ. Είσοδος Ελεύθερη!

Πριν την έναρξη της συναυλίας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή με Αι Βασίληδες, στην οποία συμμετέχουν οι πολιτιστικοί & αθλητικοί σύλλογοι, η δημοτική φιλαρμονική ορχήστρα και τα δημιουργικά εργαστήρια του Δήμου Περιστερίου. Φαντασμαγορική βραδιά και πολλές εκπλήξεις!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα