Πανηγυρισμοί στην Άγκυρα για τη σιωπή

Την πλήρη ικανοποίηση της Άγκυρας -γεγονός που αποτυπώθηκε εύγλωττα και στον τουρκικό Τύπο- προκάλεσε η «σιωπή του Ντόναλντ Τραμπ» σε όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης…… σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στη Μεσόγειο. Η εφημερίδα «Sabah» σχολίαζε ότι, ενώ ο Eλληνας πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια προβοκατόρικη συμφωνία «φωτογραφίζοντας» τη συμφωνία Αγκυρας – Τρίπολης, ο Τραμπ δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η «Time Turk», η οποία κυκλοφόρησε με τίτλο «Ο Τραμπ παρέμεινε σιωπηλός στην απαίτηση Μητσοτάκη για υποστήριξη» και τόνισε ότι, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Αμερικανό πρόεδρο να καταδικάσει το επίμαχο μνημόνιο συνεργασίας, εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Στο ίδιο γεγονός στάθηκε και το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο EHA, το οποίο μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δη στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, έσπευσε να απομονώσει το σημείο της συνάντησης του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο στο οποίο καταγράφεται η αμερικανική σιωπή. «Ο Τραμπ παρέμεινε σιωπηλός μετά τις αναφορές του Ελληνα πρωθυπουργού στο ζήτημα (της συμφωνίας Αγκυρας – Τρίπολης) και δεν έκανε κανένα σχόλιο επ’ αυτών» μετέδωσε το EHA.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα