Markopoulo Park: Πολλοί νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και ακόμα μια μεγάλη νίκη για τον θεσμό του syndication

Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ κατέκτησε το Τρόπαιο ΕύβοιαςΟ θεσμός του syndication και 21 παίκτες του ΣΚΟΡ 6 ήταν οι μεγάλοι νικητές της 2ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης του 2020, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, 21 παίκτες του ΣΚΟΡ 6  που προέβλεψαν σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες του προγράμματος, κέρδισαν από 965 ευρώ ο καθένας.

Στην 4η κούρσα, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα των φιλίππων, νικητής αναδείχθηκε ο εξαετής καθαρόαιμος ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ που κατέκτησε το Τρόπαιο Εύβοιας. Με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά, ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ,  πέτυχε την έκτη του νίκη για τους ιδιοκτήτες του WOLF SYNDICATE, και έβδομη συνολικά, δίνοντάς μεγάλη χαρά στα μέλη του syndicate που απολαμβάνουν μαζί τη χαρά των ιπποδρομιών και τις μεγάλες συγκινήσεις από τις επιτυχίες του ίππου τους.

Απόλυτος προορισμός διασκέδασης

Άλλο ένα κυριακάτικο πρωινό γεμάτο διασκεδαστικές εκπλήξεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park. Οι μικροί φίλοι έκαναν ιππασία με πόνυ καθώς και εντυπωσιακά face painting και μπαλονοκατασκευές στο Family Club.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα