Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της εφημερίδας μας

Και νέα επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της εφημερίδας μας σε διάστημα ενός μηνός!Και νέα επίθεση κουκουλοφόρων στην εφημερίδα μας σε διάστημα ενός μηνός!

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ ομάδα 5 κουκουλοφόρων εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας “δημοκρατία” στην οδό Ερατοσθένους στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από το καλύτερα φυλασσόμενο δρόμο της Αθήνας, την Ηρώδου Αττικού.

Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να φτάσουν στον τρίτο όροφο όπου αφού τρομοκράτησαν τους εργαζόμενους, κατέστρεψαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, πέταξαν μπογιές δεν πέταξαν τρικάκια και σε ελάχιστο χρόνο έφυγαν. 

Διαβάστε επίσης: Επίθεση του Δημάρχου Λέρου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το μεταναστευτικό

Να σημειώσουμε ότι έξω από το κτίριο τους περίμεναν 10 ακόμα άτομα ενώ προκαλεί εντύπωση και προβληματισμό πως κατάφεραν να μπουν στο κτίριο μια και η πόρτα δεν είναι ποτέ ανοιχτή και η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με κωδικό.

Η επίθεση αυτή ήταν η δεύτερη μέσα σε ένα μήνα. Και παρότι η διοίκηση της εφημερίδας ζήτησε την φύλαξη του κτιρίου από την αστυνομία δεν είχε απαντήσει αποδεικνύοντας δυστυχώς οτι τα αντανακλαστικά της αλλά και η προστασία των πολιτών κινούνται με ρυθμό χελώνας, παρά τις «μεγάλες κουβέντες» για το αντίθετο!

Άραγε ήταν αδιαφορία ή σκοπιμότητα;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα