Η κατάλυση του κράτους

Χωρίς σύνορα δεν υπάρχει κράτος. Ολα τα άλλα περί κρατικής υποστάσεως και λειτουργίας ωχριούν μπροστά σε αυτό το αξίωμα, το οποίο προσπαθούν να… ακυρώσουν (πάντα στα λόγια) οι πρωταγωνιστές της μετατροπής της Ελλάδας σε ισλαμικό χαλιφάτο.

Τα σύνορα όχι μόνο δεν φυλάσσονται, αλλά οι κυβερνώντες επιβραβεύουν εκείνους που παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία μας με επιδόματα, δωρεάν στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι ένα σωρό άλλα προνόμια, το κόστος των οποίων καταβάλλουν οι εξαθλιωμένοι Ελληνες. Ετι δε η προστασία που χαίρουν όλοι όσοι εισέρχονται παράνομοι στην πατρίδα μας ξεκινά από την ίδια τη λέξη που τους περιγράφει: η λέξη «λαθρομετανάστης», ενώ αποδίδει με ακρίβεια το status των περισσοτέρων, έχει σχεδόν τεθεί εκτός νόμου ως… ρατσιστική! Η αλήθεια στην Ελλάδα είναι ρατσισμός, η αγάπη για το έθνος, φασισμός και η υπεράσπιση του λαού, λαϊκισμός.

Οι πολίτες αυτής της χώρας όχι μόνο έχουν αντιληφθεί πού πάει το πράγμα, αλλά προσπαθούν, κάθε τοπική κοινωνία με τον τρόπο της, να αντιδράσουν. Η στάση του συνόλου του ελληνικού λαού απέναντι στον εξισλαμισμό της πατρίδας είναι η αναμενόμενη.

Όπως γράφει η «δημοκρατία», σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας που δημοσιοποίησε η διαΝΕΟσις, «το 56% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο αντίκτυπος της ύπαρξης μεταναστών στην ελληνική οικονομία είναι αρνητικός. Το 58% θεωρεί ότι η παρουσία μεταναστών στην Ελλάδα “αποτελεί κίνδυνο αλλοίωσης της εθνικής μας ταυτότητας”. Το 79% πιστεύει ότι η παρουσία των μεταναστών δεν συμβάλλει στην επίλυση του Δημογραφικού. Το 53% πιστεύει ότι η παρουσία τους αυξάνει την εγκληματικότητα. Το 54% πιστεύει ότι στο μέλλον θα έρχονται περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες».

Η κατάλυση πάσης κρατικής λειτουργίας από τις ορδές των λαθρομεταναστών φαίνεται και στο διπλό φονικό στην ταβέρνα στη Βάρη. Για τους δύο άνδρες από το Μαυροβούνιο που δολοφονήθηκαν προχθές είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από την Interpol, τα οποία αφορούσαν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Καταζητούμενοι διεθνώς κυκλοφορούν στην Ελλάδα χωρίς να… ενοχληθούν από τις Αρχές.

Η κατρακύλα τούτη δεν έχει τελειωμό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα