Δύσκολες ώρες στη Βέροια για τον Βορίδη

Φυγαδεύτηκε από σύσκεψη με αγρότες λόγω συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έβριζαν Μητσοτάκη – ΜαρινάκηΑποδέκτης των εχθρικών αισθημάτων που επικρατούν πλέον για την κυβέρνηση στη Βόρεια Ελλάδα έγινε το Σάββατο το βράδυ στη Βέροια ο Μάκης Βορίδης.

Η διευρυμένη σύσκεψη με τους αγρότες της Ημαθίας στο επιμελητήριο της πρωτεύουσας του νομού δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κ. Βορίδης πέρασε δύσκολες ώρες, όταν αγανακτισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο με απειλητικές διαθέσεις, μετά τα «παιχνίδια» του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και όσα τραγελαφικά ακολούθησαν.

Το σχετικό βίντεο επιβεβαιώνει ότι ο θορυβημένος υπουργός φυγαδεύτηκε από τους (έντρομους!) αστυνομικούς, που τον φρουρούσαν εξαιτίας του οργισμένου πλήθους, το οποίο έριχνε κροτίδες και άναβε πυρσούς φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Κ. Μητσοτάκη και του Β. Μαρινάκη. Μολονότι οι παριστάμενοι στη σύσκεψη καθησύχασαν τον κ. Βορίδη πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, διαβεβαιώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα σας βγάλουμε, υπουργέ, εμείς οι αγρότες έξω», εκείνος, για λόγους ασφαλείας, έφυγε σχεδόν τρέχοντας

«Υπάρχει ένα πρόβλημα ασφαλείας και πρέπει να φύγουμε. Δεν θα κάτσουμε να παίξουμε και ξύλο τώρα με τους παοκτζήδες, ρε παιδάκι μου!» είπε χαρακτηριστικά ο ταραγμένος υπουργός. Διαρκώς η ασφάλειά του τον ενημέρωνε ότι δεν ήταν πλέον δυνατή η παραμονή του στο κτίριο.

Η τρομάρα που πήρε ο υπουργός ήταν τόσο μεγάλη, ώστε χθες, ενώ, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, επρόκειτο να συμμετάσχει σε πανηγυρική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. στην Καβάλα, την ακύρωσε και επέστρεψε άρον άρον στην Αθήνα μπροστά στον κίνδυνο επανάληψης ανάλογων και ίσως ακόμα χειρότερων επεισοδίων. Εξάλλου, και κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη για την έκθεση Agrotica, έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε τον προστάτευσαν δύο κλούβες!

Το περιστατικό στη Βέροια, όπως λένε όσοι γνωρίζουν τις διαθέσεις στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα, είναι απλώς ενδεικτικό. Οπαδοί του ΠΑΟΚ, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, κατευθύνονται αυτές τις ημέρες διαμαρτυρόμενοι στα γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, την ίδια στιγμή που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται ολοένα πιο συχνά το μήνυμα «Κυριάκο, μην ξανάρθεις Θεσσαλονίκη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα