Κάταγμα στη μέση για τον Κατρούγκαλο λόγω… μπάντμιντον!

Πήγε να αθληθεί, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο με ένα ελαφρύ κάταγμα Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος χθες το πρωί πήγε στο ΟΑΚΑ, όπου θα συμμετείχε σε μια αθλητική εκδήλωση που διοργάνωνε η διπλωματική αποστολή του Κατάρ, για να παίξει μπάντμιντον.

Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και τόσο τυχερός. Ισως η κακή τεχνική, ίσως η πρωινή ώρα, ίσως η φυσική κατάσταση ή ένας συνδυασμός αυτών των παραγόντων να έφταιξε που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο έδαφος.

Σε βοήθειά του έσπευσαν άλλοι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο 251 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Οι κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα μέσης, που όμως ως τραυματισμός δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος με εμφανή διάθεση αυτοσαρκασμού σχολίασε στο twitter τη μάλλον κακή σχέση του με τη γυμναστική. Αφού ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τις ευχές όσους επικοινώνησαν μαζί του, συμπλήρωσε: «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται και έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα