ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτη 12.02.2020

➥ Η κυβέρνηση όντως «λύνει» το πρόβλημα του ισλαμικού εποικισμού, αλλά το κάνει σε βάρος των Ελλήνων. Οταν ολόκληρη η χώρα παραδοθεί στους μουσουλμάνους αυτόκλητους μουσαφιραίους, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν θα έχουν απομείνει Ελληνες.

➥ Η επίταξη ελληνικών περιουσιών για να στεγαστούν εκείνοι που επέλεξαν τον τόπο μας για δικό τους είναι μια εξαιρετική αρχή για τον πλήρη αφελληνισμό της πατρίδας.

Διώχνουν τους Ελληνες με τη φτώχεια και την ανεργία, αρπάζουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία με την υπερφορολόγηση, βουτάνε και τα ακίνητα με τον ΕΝΦΙΑ και τις επιτάξεις, μια χαρά πάει το σχέδιο.

➥ Επίσης, δεν φτάνει η καταστροφή που φέρνουν στην Ελλάδα, το κάνουν και χασκογελώντας. Το μαύρο χιούμορ έρχεται σετάκι με τον εξισλαμισμό.

➥ Να ένα παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Πληρώνουμε αμυντικές δαπάνες για ΝΑ ΜΗ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ τα ΣΥΝΟΡΑ και για να ασκούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθήκοντα υπηρετών, θαλαμηπόλων και ντελιβεράδων των λαθρομεταναστών.

➥ Λένε ότι κινδυνεύουμε από την Τουρκία, αλλά δεν λένε πόσοι Τούρκοι, σύμμαχοι των Τούρκων και ομόθρησκοι με αυτούς μπαίνουν στην Ελλάδα ζητώντας άσυλο για να χτυπήσουν την κρίσιμη ώρα (μόλις λάβουν την εντολή) ζωτικής σημασίας υποδομές της χώρας μας.

➥ Αυτοί που αγχώνονται για τα ευρωπαϊκά κονδύλια που θα «απορροφήσουμε» για το λεγόμενο «Προσφυγικό» (το ρεγάλο στον ραγιά, δηλαδή) και για το αν υπάρχουν μεταφραστές σουαχίλι στα λαθρομεταναστευτικά μπανγκαλόου, σε πολιτικό επίπεδο, είναι συνεργάτες του Ερντογάν.

➥ Ουδείς ενδιαφέρεται αν όποιος καταστρέφει την Ελλάδα το κάνει από άποψη, λόγω βλακείας ή φόβου προς τους Ευρωπαίους και τον διεθνή παράγοντα. Το ζήτημα είναι το αποτέλεσμα των πράξεων και των παραλείψεων. Τις προθέσεις εκάστου τις ξέρει μόνο ο Θεός.

➥ Σοφή παρατήρηση σημειολογικού ενδιαφέροντος για την κορδέλα της επιτροπής της Γιάννας Αγγελοπούλου: Η ελληνική σημαία έχει εννέα λωρίδες επειδή τόσες είναι οι συλλαβές του «Ελευθερία ή θάνατος». Το κουρτινόπανο της Γιάννας έχει πέντε λωρίδες επειδή τόσες είναι οι συλλαβές του «λεφτά υπάρχουν».
π